(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Так, це правда, але ж 2 по 100 != Без обмежень))
-
Ну якби в мене було 180 то мені було б начхати на 500 баксів))
-
Це ж залежить від сімейного інкаму, після 180 майже нічого не платять
-
Знаю що на дитину 3-5 років дають 500 долларів щомісячно
-
www.canada.ca/en/revenue-agency/services/child-family-benefits/canada-child-benefit-overview/canada-child-benefit-before-you-apply.html Пишуть що треба 18 місяців працювати( сумма залежить від віку дитини
-
Поправка, обмеження на розрахунки за кордоном є - 100 тисяч грн
-
Хтось знає, щоб отримувати Canada Child Benefits, треба хоча б рік відпрацювати сплачуючи канадські податки? Взагалі, як воно працює? як щомісячна виплата, або як повернення коштів після перерахування податків наприкінці податкового року, коли вирішують чи треба тобі щось повернути, або взяти ще більше?
-
Можна класти на чекінг акаунт, нам рекомендували зберігати чеки з банкоматів, якщо будуть потім питання звідки гроші. В магазинах можна розраховуватись без обмежень. Про роботу перші 180 днів на Українську компанію, теоретично можна, але якщо Ви в Канаді по ворк перміт, то податки потрібно платити в Канаді. Якщо просто візітор віза, то не треба.
-
Ще писали, що якщо не вдається швидко знайти роботу і продовжуєш працювати на старій, отримуючи зп на укр картку, то це можна робити тільки 180 днів. А як можна користуватись тими грошами з укр картки? Я так розумію, можна в магазинах розраховуватись та знімати нал. Але чи можна той нал на чекінг акаунт класти чи поповнювати канадську кредитку? Проблем не буде (перші 180 днів)? ПС: я просто трішки песиміст, тому хочу перестрахуватись)
-
Не можна бо Україна прикрила свіфт і здається через сервіси теж не можна
-
Так
-
Може все ж таки є якийсь спосіб обдурити систему, але швидкий рісьорч сказав що ні
-
Так