(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Можна класти на чекінг акаунт, нам рекомендували зберігати чеки з банкоматів, якщо будуть потім питання звідки гроші. В магазинах можна розраховуватись без обмежень. Про роботу перші 180 днів на Українську компанію, теоретично можна, але якщо Ви в Канаді по ворк перміт, то податки потрібно платити в Канаді. Якщо просто візітор віза, то не треба.
-
Ще писали, що якщо не вдається швидко знайти роботу і продовжуєш працювати на старій, отримуючи зп на укр картку, то це можна робити тільки 180 днів. А як можна користуватись тими грошами з укр картки? Я так розумію, можна в магазинах розраховуватись та знімати нал. Але чи можна той нал на чекінг акаунт класти чи поповнювати канадську кредитку? Проблем не буде (перші 180 днів)? ПС: я просто трішки песиміст, тому хочу перестрахуватись)
-
Не можна бо Україна прикрила свіфт і здається через сервіси теж не можна
-
Так
-
Може все ж таки є якийсь спосіб обдурити систему, але швидкий рісьорч сказав що ні
-
Так
-
Вже є
-
Держи в курсе, не пропадай) А оффер уже есть или там разберешься?
-
До речі, оскільки інтерак таки дійшов і я вже отримав підписаний договір оренди поділюся досвідом як зняв житло ремоут: Шукав варіанти на сайті craigslist Ті шо сподобалися писав лист, що я ньюкамер, приїжджаю тоді то, хочу почати оренду тоді то. Чи можна зробити онлайн апоймент на перегляд. І коротенько про себе: окупейшн, склад родини, де і скільки раніше орендував житло. Мені відповіли і провели огляд квартири по фейс тайм. І навіть була можливість заїхати одразу по прильоту. Після цього я отримав rent application, заповнив його і отримав договір оренди на підпис. Договір з сайту провінції БК. Нічого не змінено. Окремо було додано 2 сторінки з детальним умовами про те що не можна палити і тп. Після того щоб отримати підпис лендлорда потрібно відправити сек'юріті депозит. Перед тим як це зробити зробив бекграунд чєк рієлтора в інтернеті. (Згідно відео з ютубу - це нормальна практика). Як виявилось це нетривіально і без допомоги Probably це б не вийшло, ще раз хочу подякувати. Висновок: не кваптеся знімати airbnb на перший час. Зняти лонг терм житло реально! ПС лишається чекати і молитися що це не було шахрайство 😄🤞🏻
-
Влад на власному досвіді переконався яка класна канадська банківська система!) Інтерак дві години йшов 😂
-
А ось вище писав: t.me/uaitincanada/78296 t.me/uaitincanada/78310
-
Продублюю сама себе
-
Хочу публічно подякувати Probably за те що вона відгукнулася і допомогла зробити одну справу: дуже дякую! Українці неймовірні 🇺🇦🎖🫡
-
Там наче можна ще додати саме скільки "front-end development", в мене здається була mobile development