(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Я че то не думаю что секономленные 10 долларов стоят получаса потраченного времени на хант за скидками. И тем более часа поездки на транспорте туда и с тяжелыми сумками обратно. Я не помню чтоб нофриллс и костко доставляли домой. А 🇨🇦 суперстор доставляет домой
-
На мій погляд найкращий marché 440 у Лавалі. Ще непоганий Жан Талон, але там дорожче Ну а так спробуй ще погугли marché public навколо себе І так, там не дешевше ніж у супермаркеті. Ринки це розвага для багатих
-
Смотря какие, можно
-
Дякую)
-
Залежить як що. І чи куплятимеш по акції, чи ні. В Волмарті бачив навіть дешевшу ціну на мультиварку. Але зазвичай в Костко або так же, або чуть дешевше. В Волмарті буде шииирший вибір і малі упаковки. Тобто в Волмарті буде 10 сортів якоїсь Нескафе, а в Костко тільки 1-2 сорти і то великими паками. Тому каву в Костко не купую. Ше можна дивитися за акціями. Тут то всі роблять і воно добре економить. Нехай зазвичай мило коштує 17 за пак з 10 штук. Раз на кілька місяців воно буде по знижці -4cad в Costco. Якшо знаю, шо скоро тре буде - то я возьму, хай лежить))) Але тре мати де складати :) За акціями спеціально не полюю, але зазвичай в чеку 10-20cad знижки. І Costco недавно прислав повернення 2%. Покрило 1.5 рази їх мембершип. Але ми там все купляєм.
-
Цікавить по Ванкуверу :)
-
В костел немає, в волмарт 50/50
-
Тобто в костко є такси на продукти? В волмарті не замітив
-
Farm boy, Sobeys
-
Воно і є, часто через відсутність податку