(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
О, мы там 4 часа сидели)
-
Монреаль
-
Welcome to Canada 🎉
-
Це ваеропорту?
-
Тут на іммігрейшн сиджу в черзі більше 2х год і ще мінімум стільки буду 😅
-
Я в Квебеке столкнулся только с жёсткими очередями в сервис Канада, но про медицину там говорили что жопа, но хз.
-
нет, у парня симптомы были обмороки и потери памяти, дизориентция, мрт на через год назначили, вот пример истории такой есть, чел прям дико искал варианты ускорить и за два месяца что я его спрашивал без результатов, потом он пропал просто…такие дела
-
Знакомый после дня Канады с отравлением попал по ЕР, тоже быстро приняли, Оттава. Пока с вашим случаем 3 из 3х что быстро принимают и быстро решают. Но это не Торонто или Ванкувер, мб там реально хуже
-
Може ті історії з наступного ранку після Різдва або дня Канади. Коли вся п'яні, побиті, переламані, зі струсами, тощо
-
Як кажуть, ложка меда в бочці дьогтю (Я ще не маю досвіду, тому не можу сказати чи це так😅)
-
А тут хто як налаштувався))
-
Спасибо за подробный рассказ. Это обнадеживает) Но с другой стороны это разрушает концепцию хреновой медицины в Канаде 🤔
-
#вакансія
-
Who's looking to relocate to Canada & wants to get involved in developing world-class messaging systems? There's a Senior Software Developer (C++) position available in Ottawa. Check out the link to see if you fit the role 👇 relocate.me/canada/ottawa/global-skills-hub/senior-software-developer-c--8984 #ottawa #canada #backend #cplusplus #cpp #clang
-
Соу, відбулося моє знайомство із канадським Emergency. Одразу до головного: мізинчик синій, але перелому нема. Все зайняло 1,5 години від часу паркування до виїзду. Територіально: Оквіл, Third/Dundas, Trafalgar Memorial Hospital. Як прийшов в приймальню, періоді мною було 2 людини в черзі і два зайнятих кабінки первинного огляду та реєстрації. За 15 хвилин я попав до доктора де він переписав моєї дані, перевірив тиск и очисна подивився на синій мізинчик. Зареєструвати і сказав чекати. За 10 хвилин інша жіночка мене прийняла, взяла emergency contact та контакти сімейного лікаря. В направила у нетрі шпиталю. Там знову я просидів хвилин до 10, мене покликали і відвели ближче до відділення рентгенографії. Там ще за 10 хвилин забрала мене жіночко і в 10 проекціях за 4 підходи просвітила палець. І не відправила чекати. Тільки я настроївся чекати, як за 10 хвилин вийшов доктор і покликав у кімнату. Там помацав палець, сказав що на рентгені нічого нема і що я вільний. А, і попередив що завтра знімки ще подивиться рентгенолог і вони мені зателефонують якщо що. Всі були дуже привітні та професійні. Устаткування клініки на висоті. Наприклад, всі туалети accessible, навіть зі шморгалками сигналізації. Єдине що мені не сподобалось - рахунок $11.5 за паркування (*пейси*)