(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Рекомендую посмотреть каршеринги. Аренда сейчас каких-то дурных денег стоит
-
часто не відповідають. Але всі варіанти саме там знаходили.
-
Якщо машину арендувати з українськими правами (місцевої авто insurance в мене нема). Хтось пробував Turo (ex RelayRides) ? Чи які є Аренда для туристів ? (бажано Ванкувер)
-
Я вчера тебе кидал, только что говорил с лендлордом, есть варианты, есть даже 1 бед + 1 ден, цена норм
-
На крейгліст нічого не підходить/не відповідають? В фейсбукі ще є групи ванкуверські (Українці у Ванкувері або щось типу такого), напишіть там також vancouver.craigslist.org/search/apa?hasPic=1&min_price=&max_price=2500&availabilityMode=1&sale_date=all+dates
-
Англичане же, наверное ЮК
-
Спасибо. А по месту прелета нереально получить?
-
Дуже довго, години 3-4 десь чекали. Ми були перші українці які вийшли з рейсу, нас зустрів якийсь охоренць після паспортного контролю, відвів у сторону і попросив чекати. Ми стояли і стояли, підходили ще інші українці і коли вже зібралося десь 15-20 людей до нас прийшла дівчина офіцер і відвела через увесь аеропорт в якийсь окремий зал, де у нас взяли документи. В цьому залі вже була водичка, кава, стільці, можна було посидіти відпочити і почекати. Ми чекали довго. В решті решт нам видали Work Permit, якісь брошури від червоного хресту і відпустили.
-
Мопед не мій, кажуть і до 5 годин можна стояти в черзі
-
Ребят, кто в Торонто прелетал и получал ВП? Сколько времени заняло? А то у нас пересадка между самолётами три часа, я боюсь не успеть.
-
Напиши в особисті