(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
На крейгліст нічого не підходить/не відповідають? В фейсбукі ще є групи ванкуверські (Українці у Ванкувері або щось типу такого), напишіть там також vancouver.craigslist.org/search/apa?hasPic=1&min_price=&max_price=2500&availabilityMode=1&sale_date=all+dates
-
Англичане же, наверное ЮК
-
Спасибо. А по месту прелета нереально получить?
-
Дуже довго, години 3-4 десь чекали. Ми були перші українці які вийшли з рейсу, нас зустрів якийсь охоренць після паспортного контролю, відвів у сторону і попросив чекати. Ми стояли і стояли, підходили ще інші українці і коли вже зібралося десь 15-20 людей до нас прийшла дівчина офіцер і відвела через увесь аеропорт в якийсь окремий зал, де у нас взяли документи. В цьому залі вже була водичка, кава, стільці, можна було посидіти відпочити і почекати. Ми чекали довго. В решті решт нам видали Work Permit, якісь брошури від червоного хресту і відпустили.
-
Мопед не мій, кажуть і до 5 годин можна стояти в черзі
-
Ребят, кто в Торонто прелетал и получал ВП? Сколько времени заняло? А то у нас пересадка между самолётами три часа, я боюсь не успеть.
-
Напиши в особисті
-
Хоч провінцію вкажи, не кажучи вже про місто
-
На рахунок зими: Може то тому, що я працюю з дому, тільки дитину тре завезти і забрати з садка, але як на мене, то не тільки в півдні Онтаріо нормальні зими. Монреаль знаходиться північніше. Зима пройшла супер. Як в дитинстві. Та, бувало -20, але і у Львові таке було. І так, багато снігу. Якшо паркуєте машину на дворі - то тре відкопувати постійно. Не але і в Україні машини теж відкопують ті люди, хто паркується на дворі. Єдине, що якщо ви плануєте використовувати наземний ГТ типу автобуса - то зимою певно неприємно... А так, для ІТшника... Навіть для батьків, які кожен день гуляють з дитиною... Нічого страшного на рівні Монреалю не замітив... Короче як на мене, просто бііільше снігу і холодніше, більше подібне на зими в нас 20 років тому з -20 за вікном, ніж на теперішні зими
-
Ребята, очень полезна инфа многая по налогам тем же, супер. Читаю, сохраняю, но мне кажется только голову запутаю себе. Диссонанс. Ничего не читать или понимать через слово🙈так, мысли вслух. Больше не спамлю
-
Справа там регулярный у них туалет , третий год вижу как заходят в уборную. Да. Не такие скопления но полно