(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ребята, очень полезна инфа многая по налогам тем же, супер. Читаю, сохраняю, но мне кажется только голову запутаю себе. Диссонанс. Ничего не читать или понимать через слово🙈так, мысли вслух. Больше не спамлю
-
Справа там регулярный у них туалет , третий год вижу как заходят в уборную. Да. Не такие скопления но полно
-
Не так но щас стою и тут ( не мигранты) с вализами и шмотками постоянно( Лукьяновка)
-
Як на мене, погана ідея, незважаючи навіть на візове питання. 1) Last minute квиток до Європи жирно вийде 2) Вернетесь в Європу, а далі? Знайти укр. працедавця, підкопити грошей і паралельно найти канад. працедавця? Це можна і в Канаді зробити (найти укр прац.) найти європейського працедавця? Так це знову купа часу і тд. Просто перечекати, бо дешевше? Так в Канаді можна перечекати десь не в місті Імхо, але я б просто на 3 міс забукав бнб в якомусь селі з мінімальною інфраструктурою, за той час найшов роботу і з першої зп знову бнб в Ванкувер і знову там шукати лонг терм житло. Бачив там зима згадувалась, по рекомендаціях, ніби пд Онтаріо зимою нічим не гірше Європи.
-
Є декілька фірм, які цим займається. Перша: «Тревел старт» в Івано- Франківську http://travelstart.if.ua/ ціна 1300 грн. Відправка в Бухарест Друга: фірма «корал тревел Чернівці». Ціна 1000 грн. +380 (66) 201 55 25 Третя фірма . Місто Львів . Ціна 250 злотих. «Калімера тур» 0 (68) 040 52 30
-
Так
-
Ти маєш на увазі з України?
-
Бо це типу місяць чекати а знімати хату на такий термін буде дорожче
-
Щоб мені не було сумно без дружини
-
А навіщо?
-
Бо життя в Європі дороге
-
В мене питання коли візу вклеювати можна через агенцію це зробити?
-
Не, ну если ты по CUAET - они наверное могут подобрать тебе проект тут.
-
Та хз, вроде кого-то релокейтили. Но у них опыта не очень много
-
Та я сразу и договаривался о релокейте, но, не срослось
-
Ну у меня уже был год. И я бы к ним не пошел если бы не релокейтили.
-
Urgent care еще можно.