(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Date of round: August 31, 2022 at 13:55:23 UTC CRS score: 516 Invitations: 2,750
-
Всім привіт. 15 вересня прилітаю у Ванкувер. Не встигаю зробити другу дозу вакцини за 14 діб до прильоту, тому скоріш за все відправлять на карантин. Може бути таке, що на карантин не відправлять якщо друга вакцина буде, але з моменту вакцинації ще не пройшло 14 діб? Якщо дружина повністю вакцинована чи відправлять її теж на карантин? Якщо я потраплю на карантин, то не зможу отримати SIN одразу, але зможу податися онлайн. Я читав що якщо податися онлайн, то процесінг займає до 15 робочих днів. Чи потрібен роботодавцю SIN одразу чи буде достатньо того що я подав аплікацію на отримання SIN для роботодавця?
-
Остання спроба отримати відповідь від мешканців британської колумбії:
-
Ааааааа
-
А де -1000, можна пояснювальну бригаду?
-
Для посуточной аренды - это довольно дешево. Номер в отеле думаю от 200 будет
-
100кад в день? O_o Это ж дохера бабла
-
Короче я десь прочитав, шо в Канаді все супер і нема стрьомних районів і т. д. Напевно то просто порівнювали зі США, а я повірив. І потім серйозно пожалів, бо зняв Airbnb на перший місяць в стрьомному місці. жінка боялася ввечері з дитиною гуляти, бо недалеко якась точка була, якісь наріки там вічно крутилися, повії, і т. д... Не агресивні до інших, але все одно стрьомно, ми тільки перші дні прилетіли, хз шо чекати... Так шо не надівайте рожевих окулярів, все тре перевіряти, в тому числі і район :)