(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Кстати, кто говорил что тут куча новых проектов. У меня наверное было 25 прискринингов и до 7 интервью, тут один саппорт
-
Ахаххаха
-
Ничто так не описывает Торонто как эта переписка
-
Відправлення з Канади конверту: (мої спроби надіслати тех паспорт і маленький брелок від гаражу в Європу) - Meest express (єдиний на весь Ванкувер) сказали що в Україну вони швидко відсилають, а по Європі може дуже довго йти - Canada Post - international 2.5-3 тижні - UPS/DHL - 4 дні але брелок не взяли бо щось там не пройде якщо щось окрім доків - FedEx - до нього я ще не дійшов
-
Та я щось затримався в своїй конторі, бо проект дуже подобається, тому за останні сім років тільки c++ та obj-c… а судячи з вакансій на індід та лінкеді, цого не достатньо( тому доведеться паралельно щось шукати та вивчати те що зараз в тренді, а на то треба час
-
наприкінці декларація раз на рік подається
-
а ось таке питання, податки з інкаму за межами Канади я маю вказати в декларації та заплатити після подачи наприкінці року, чи треба на момент заходу грошей на ФОП в Україні?
-
якщо досвідчений, то навряд чи з роботою будуть проблеми
-
далі гіпотетично ти можеш оформити супервізу, вона дає право довгосторокового перебування, але це не резиденство, тобто страховки нема і працювати вона не може, тільки перебувати Але страховку можна часну зробити, і займатись далі спонсорством вже
-
Я ж не проти перейти на канадську налогову систему, але ж не з моєю зарплатою. Просто я не впевнений, скільки часу буду шукати канадського работодавця, та цікавить, як в перший час все правильно зробити, щоб будо згідно з законами, але й не переплатити з переляку зайвого…
-
так Взагалі коли ми переїжджали, ми для себе постановили що ми з першого дня резиденти, так було простіше за все
-
Судя по списку “significant residential ties with Canada” я уже через дней десять после переезда могу стать налоговым резидентом) Я приеду с супругой и детьми, получу SIN, открою банковский счёт, получу health страховку, к примеру успею оформить авто страховку и купить машину, сниму квартиру и этого уже будет достаточно. Так выходит, что я не буду иметь тех 180-ти дней?