(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Все можете, і житло купувати і машину і тд Я ж кажу що якщо ви збираєтесь лишатись, воно пофігу, ну довго і довго Якщо ціль - пошвидше отримати пр, то Квебек пролітає звісно Ну і там з сертифікатом відбору квебеку наче є нюанси. Почитайте програми на сайті Квебеку, як на мене там крім терміну отримання нічого жахливого. Та сама номінація тільки в профиль
-
Ок дякую почитаю може допру
-
Є PNP і без EE(moving2canada.com/express-entry-alternative-immigration-options/) не впевнений в 100% точності сайту, чисто як референс. Але так, ті PNP, які тут найчастіше обговорюються - просто дають 600 балів
-
Якщо це флуж можу скосити і піти в чат
-
Читала, так. Я навіть не про очікування після подачі а взагалі сам статус ТР+WP це ж значить ніхто підсрачника не дасть з країни, можна я так розумію і неспішно очікувати и потім мій опее WP продлити зачепившись за работодавця локального? Ну такса різна чи моргейдж ( чи як його)🧐кредитна історія йде при ТР? Так, можна купувати транспорт... Пенсійний вік не рахується? Наче тут є страхівка як у США приватна накопичувальна ?
-
Чим погано довго і наскільки довго? Мова херня. Хз ваще не хвилююсь що не вивчу за 2-3 роки з вчителем до в2 Ну типу ок я довше буду ТР , які мінуси?
-
И тут я упёрлась в пробои в моих знаниях. Объясните - а как получить ПР без ЕЕ пулов ? пнп дают + баллы в системе этой и все равно потом ЕЕ толкает на федеральное рассмотрение всех нас а ЕЕ как рейтинг Эйчаров нас вверх вниз бросает. Ну не понимаю я этого выделения ЭЭ - по сути это та же система что и в поступлении в вуз. Все поступают - а медалистам доп баллы🧐
-
Probably найбільш точно це описувала. Якщо коротко - довго очікувати, французька
-
Майже я но я быыыстро навчаюсь😄
-
Бо люди погано знають англійську і не сильно розбираються в програмах
-
Для чого зараз от не знаю. Узнала у друзей что они уже и на ЕЕ подались до ковида втихаря я и запаниковала куда я лезу)
-
Приветик! Важче из-за их програм, завышенных требований или из-за языка? Например и выборка то меньше за счёт фильтрации - все не готовы говорить по Франц. ( Мне как раз Квебек нравится 😂)
-
СЕС звучит легко по всем пунктам. И вообще любые описания миграции. А я не пойму почему тогда такая паника что не дадут. Есть шанс непродления фюворк пермита и подсрачник из страны? Не хочется долго быть в Т.резидентах?...
-
Всім привіт. 15 вересня прилітаю у Ванкувер. Не встигаю зробити другу дозу вакцини за 14 діб до прильоту, тому скоріш за все відправлять на карантин. Може бути таке, що на карантин не відправлять якщо друга вакцина буде, але з моменту вакцинації ще не пройшло 14 діб? Якщо дружина повністю вакцинована чи відправлять її теж на карантин? Якщо я потраплю на карантин, то не зможу отримати SIN одразу, але зможу податися онлайн. Я читав що це не швидко. Чи потрібен роботодавцю SIN одразу чи буде достатньо того що я подав аплікацію на отримання SIN для роботодавця?
-
Про СЕС , тесты я знаю. Но чем больше читаю тем больше нюансов 🧐например мы выше выяснили что при СДВГ можно выбить +25% времени на часть экзамена итд
-
А для чого зараз консультант? Можна приїхати, почати тут жити, взагалі зрозуміти чи ок Канада і потім вирішувати чи треба консультант чи ні. Для початку важливо пам'ятати, що в Квебеку ПР важче отримати(але ніхто не забороняє зараз приїхати туди, а потім переїхати в іншу провінцію для ПР). Є мінімум 3 роки розібратися з цим