(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ага)
-
Во вторник финал В понедельник grindr - initial
-
Огонь...
-
И ещё - приехал, думаю уезжать
-
Мені здається лайфстайл бесідка буде, з тьорками за життя
-
Треба пункти: Я тут давно(до 2022) Я вже тут; Скоро точно буду(до 3 місяців); Нескоро точно буду(після 3 місяців); Невідомо чи буду - ще думаю; Читаючи чат - передумав; Не планував їхати і не їду; Приїхав, але думаю виїжджати
-
І ще одне питання, чисто від мене: Коли наступить час і чат вже не буде таким корисним в плані допомоги по інтеграції і працевлаштуванню, які б теми ви хотіли тут обговорювати? Щось професійне чи більше про leisure / off work речі, типу хоббі і життя?
-
Я починав в 19 з ста. Але в мене вже було 8 років expirience.
-
Привіт всім. Працюю в Канаді в сфері Телеком(моб зв’язок). Якщо потрібні поради пишіть.
-
Тобто чим менше сума, тим менший податковий кредит і менше повертають податків. Тоді справджується твердження: більший інкам, більші податки
-
The basic personal amount (BPA) is a non-refundable tax credit that can be claimed by all individuals. www.canada.ca/en/revenue-agency/programs/about-canada-revenue-agency-cra/federal-government-budgets/basic-personal-amount.html
-
Наприклад, взяв трохи більшу суму від 155К (тупо накинув 20К) і Basic Personal Amount став менше