(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
а, и это валидно для всех провинций, кроме Квебека, у них там вообще свои программы, отдельно от ЕЕ
-
Понял, спасибо
-
гугли pnp
-
зависит от провинции, там много деталей есть множество программ в некоторых случаях тебе нужно подать заявку, в некоторых - провинция сама тебе даст номинацию после того как зарегаешься в ЕЕ
-
А как получить эту номинацию от провинции ?
-
если получишь номинацию от провинции(+600 балов), то 100% попадешь в выборку это на данный момент
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/mandate/policies-operational-instructions-agreements/ministerial-instructions/express-entry-rounds.html Тут історія. До пандемії було ~470. Зараз ~525. Поки падає, але де зупиниться - невідомо
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/express-entry/submit-profile/rounds-invitations.html - вот тут последняя выборка, CRS score of lowest-ranked candidate invited: 525
-
Всем привет, а подскажите, какой скор нужно набрать для получения ПР статуса ? Это я так на будущее хочу узнать. Эта линка для калькулятора баллов www.cic.gc.ca/english/immigrate/skilled/crs-tool.asp ?
-
Перш за все референси, де зазначено: - що робив - скільки то робив (години або місяці) - скільки за то платили - контакти особи яка то підтвердить (зазвичай колишній менеджер, якщо немає то колеги). Якщо референтів немає або на додаток пройдуть інвойси та виписка за банку, податкові декларації, договори, трудова. Якщо подаєшся з Онтаріо все що не англійською має бути перекладено ATIO
-
Привіт! Хтось подавався на OINP: Foreign worker stream? Якщо тут такі є, то підкажіть як правильно підтвердити Proof of compensation? У мене були просто перекази SWIFT від компанії, на яку я віддалено працював. Як це правильно показати? Скрін транзакції з Приват24 точно не підійде ж) І якщо працвав на касотмера з США і він мені просто на Payoneer гроші скидав то це взагалі не рахується, так?