Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. (UA) IT/Tech Ukrainians in Canada

(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
647.4k Posts 3.6k Posters 371.9k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t361947374T Offline
    t361947374T Offline
    Alexandrina
    wrote on last edited by
    Все є в північному
    1 Reply Last reply
    0
  • t361947374T Offline
    t361947374T Offline
    Alexandrina
    wrote on last edited by
    Ну помилилась на 300к)))
    1 Reply Last reply
    0
  • t1715071T Offline
    t1715071T Offline
    Руслана
    wrote on last edited by
    Таке питання, якщо наприклад жити у Північному Ванкувері, всі потрібні заклади, наприклад, щоб зробити SIN, оформити карту і тд, супермаркети, торгові центри - все можна буде знайти в цій локації? Чи потрібно будет їхати, наприклад, в даунтаун?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    J P
    wrote on last edited by
    Это шутка что ли? 😅
    1 Reply Last reply
    0
  • t361947374T Offline
    t361947374T Offline
    Alexandrina
    wrote on last edited by
    Я б не сказала, що Ванкувер то велике двіжове місце. Але я тут три тижні. Сам Ванкувер невеличкий, населення шось там під 300 тис. Людей у вечері в даунтоні я не бачу багато. Але в пригороді я взагалі сусідів тільки чула, ніколи не бачила. Дуже рекомендую північний ванкувер. Дуже тихо. Дуже спокійно. Дуже гарно.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Roman *
    wrote on last edited by
    Так, я і не спорю. Вище ж дівчинка питала якраз за мале місто. А перед тим пара з дитиною.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    mr Robot
    wrote on last edited by
    Не всі їдуть з дітьми, сімєю і т. д.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Roman *
    wrote on last edited by
    Та, сюди варто хіба вже коли отримаєте ПР. Але такі містечка є і в Онтаріо, і в Альберті і т. д. В тій же Оттаві ціни на житло майже як в Монреалі і теж кажуть, шо інфраструктура хороша. Є ше ближче до Торонто міста, той же Гамільтон, Лондон
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vt XK 🪬🌚🇺🇦
    wrote on last edited by
    звучить заманливо - під Монреалем це там де ще й французьку вчити ? п.с. бо мені хоч би Англ би натренувати до потрібного рівня)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vt XK 🪬🌚🇺🇦
    wrote on last edited by
    о так - там буває народ, грилі свої ще приносять на вихідних (зазвичай в великих парках як і майданчики).
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Roman *
    wrote on last edited by
    А на майданчиках?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Roman *
    wrote on last edited by
    Я там трохи був наїхав на Ванкувер, можете то скіпнути, а далі описував плюси життя в Канаді в малоні місті : t.me/uaitincanada/76149 За ваші міста точно на відповім, сам дивлюся на BC і Альберту через пр...
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vt XK 🪬🌚🇺🇦
    wrote on last edited by
    ми тут частіше не бачимо людей взагалі чим бачимо ) може бо всі в машинах чи кількість людей на км невелика. Пусті вулиці з приватними будинками.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1715071T Offline
    t1715071T Offline
    Руслана
    wrote on last edited by
    Оскільки, останні роки живу в невеликому місті, трохи хвилююсь, наприклад, якщо обирати Ванкувер. Бо від мегаполісу відвикла, і насправді дуже подобається жити в тихому, спокійному місті, тому трохи дивилась про міста на острові Ванкувер. Але можу порівняти тільки з Києвом. Можливо Ванкувер дуже відрізняється і мені би сподобалось там.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Roman *
    wrote on last edited by
    А, ну тоді все добре)
    1 Reply Last reply
    0
  • t1715071T Offline
    t1715071T Offline
    Руслана
    wrote on last edited by
    Дякую за відповідь :) До дощів звикла, бо там де живу останні два роки сезони дощів 4-5 місяців в рік 😅
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Roman *
    wrote on last edited by
    Крім погоди ше важливо подивитися, в якій провінції зареєстрована ваша фірма і потім подивитися, чи в тій провінції є якась програма для отримання ПР для ІТшників, чи через роботу в тій провінції. Напр як BC PNP Tech pilot, щоб мати ще один запасний варіант В БС класно, але мій друг казав, шо в нього була депресія із-за постійних дощів в сезон дощів і поїхав звітам зразу після отримання ПР. Але в Канаді ніде нема ідеальної погоди, тре вибирати шо вам більше до вподоби просто... :)
    1 Reply Last reply
    0
  • t1715071T Offline
    t1715071T Offline
    Руслана
    wrote on last edited by
    Всем привет) Еду в Канаду осенью, не могу определится с городами. Рассматриваю в первую очередь Британскую Колумбию, по большей части из-за климата. Ремоут работа на Канадскую компанию имеется. Заинтересовали города Ванкувер, Виктория и Нанаймо. Интересно услышать мнения тех, кто уже остановился в этих краях. Если есть положительные отзывы о других городах, тоже с удовольствием почитаю и приму к сведению. Спасибо)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Roman *
    wrote on last edited by
    Але то моя думка, складена з власного досвіду, коли офігів від купівельної спроможності після України і на основі багатьох скарг в тому числі і тут, шо навіть на 100 тис офер тяжко найти, хоча стеля нормально вище
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Roman *
    wrote on last edited by
    Тут вже писали про то. Треба спочатку роботу, потім житло. Надіюся в вас все буде швидко, просто зараз по перше усі в відпустках, по друге в декого фріз найму , скорочення робили(типу Шопіфай, Епл і т. д. ), по третє співбесіди відрізняються, по четверте тут найм може бути і не швидкий: пару раундів, секюріті чек, по п'яте ви навіть не знаєте своєї майбутньої зарплати. Я не знаю наскільки ви готові, просто попереджаю, шо ви пробуєте підписатися на довгострокові великі витрати не маючи ше роботи... Тут вже були люди, шо кілька місяців на Airbnb потратили, бо перше житло шукали. Нанаймо на острові, та, але багато ж проводять співбесіди далі по рімоуту. Порадив, бо там мало би бути відчутно дешевше. Принаймні покупка відчутно дешевше. А так, як ітак буде купа дощів...
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags