(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
о так - там буває народ, грилі свої ще приносять на вихідних (зазвичай в великих парках як і майданчики).
-
ми тут частіше не бачимо людей взагалі чим бачимо ) може бо всі в машинах чи кількість людей на км невелика. Пусті вулиці з приватними будинками.
-
Оскільки, останні роки живу в невеликому місті, трохи хвилююсь, наприклад, якщо обирати Ванкувер. Бо від мегаполісу відвикла, і насправді дуже подобається жити в тихому, спокійному місті, тому трохи дивилась про міста на острові Ванкувер. Але можу порівняти тільки з Києвом. Можливо Ванкувер дуже відрізняється і мені би сподобалось там.
-
Крім погоди ше важливо подивитися, в якій провінції зареєстрована ваша фірма і потім подивитися, чи в тій провінції є якась програма для отримання ПР для ІТшників, чи через роботу в тій провінції. Напр як BC PNP Tech pilot, щоб мати ще один запасний варіант В БС класно, але мій друг казав, шо в нього була депресія із-за постійних дощів в сезон дощів і поїхав звітам зразу після отримання ПР. Але в Канаді ніде нема ідеальної погоди, тре вибирати шо вам більше до вподоби просто... :)
-
Всем привет) Еду в Канаду осенью, не могу определится с городами. Рассматриваю в первую очередь Британскую Колумбию, по большей части из-за климата. Ремоут работа на Канадскую компанию имеется. Заинтересовали города Ванкувер, Виктория и Нанаймо. Интересно услышать мнения тех, кто уже остановился в этих краях. Если есть положительные отзывы о других городах, тоже с удовольствием почитаю и приму к сведению. Спасибо)
-
Тут вже писали про то. Треба спочатку роботу, потім житло. Надіюся в вас все буде швидко, просто зараз по перше усі в відпустках, по друге в декого фріз найму , скорочення робили(типу Шопіфай, Епл і т. д. ), по третє співбесіди відрізняються, по четверте тут найм може бути і не швидкий: пару раундів, секюріті чек, по п'яте ви навіть не знаєте своєї майбутньої зарплати. Я не знаю наскільки ви готові, просто попереджаю, шо ви пробуєте підписатися на довгострокові великі витрати не маючи ше роботи... Тут вже були люди, шо кілька місяців на Airbnb потратили, бо перше житло шукали. Нанаймо на острові, та, але багато ж проводять співбесіди далі по рімоуту. Порадив, бо там мало би бути відчутно дешевше. Принаймні покупка відчутно дешевше. А так, як ітак буде купа дощів...
-
Да, на всякий случай Пишут что можно подавать только самый высокий уровень Там разница в цене около 10-20 баксов со стороны апостиля, со стороны вес цена одинаковая
-
Для Wes ви подавали і диплом магістра і диплом бакалавра?
-
По поводу последнего (про ребёнка) www.cmhc-schl.gc.ca/en/professionals/industry-innovation-and-leadership/industry-expertise/affordable-housing/provincial-territorial-agreements/investment-in-affordable-housing/national-occupancy-standard
-
(сори за офтоп - удалите если что) Аренда - думаю брать не брать. Это единственный вариант с которым вроде выходит договорится арендовать но начали условия сильно смущать: - квартира новая по этому нет доков (кроме контракта в котором я ничего не пойму). Landlord title типа позже будет. - 2 бедрум - по факту Основная спальня норм, а 2й «бедрум» без окон и шкафа (выходит большой «ден» по типу кабинета). Походу по доках это 1 бедрум с деном (но хз где проверить) - стоимость 2700 за 73m2 (что раньше я бы сказал что бред для Port Moody - но сейчас на рынке хз что творится) * Port Moody это типа Вишневое по Киевом) не должно быть дорого - security депозит 2700 никак не хочет уступать - делать пол месяца (как по закону) - оплата на перед за 3 месяца (выписать гарантированный чек - Bank draft) - ещё и post date чеки до конца года 9 месяцев (хз возвращают ли если все пойдёт не так и свалишь раньше) - нотис что мы свалим (если нас достанет квартира или жизнь заставит) - аж за 60 дней - ещё и возможно он продаст вместе с нами и нам радоваться что ходить левые люди будут смотреть квартиру пока мы живем в ней =\ А мы не сможем свалить раньше 60дней П.С. но нам раза 3 отказывали 1 бедрумы мотивируя то что мы с 1 летним ребёнком типа как «it’s to small for three» П.С. Вишеньки на тортика - там електричество используется но контракта нет. Мне надо BC Hydro заключать - хоть бы с меня не взяли
-
дякую
-
Не нужно физически отправлять доки Всё можно онлайн загрузить на сайте апостиля и вес
-
наче вище писали
-
підкажіть будь ласка, як зробити евалюацію диплома в WES з Канади? На відео сказано, що потрібно відправляти дипломи на адресу сервісного центру в Україні. www.youtube.com/watch?app=desktop&v=ez4N0--kX_Q