(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Почитай правила RTB. Damage deposit не может быть 1 мес если я правильно помню, полмесяца максимум. www2.gov.bc.ca/gov/content/housing-tenancy/residential-tenancies/starting-a-tenancy/deposits-and-fees > At the start of a tenancy, a landlord can ask for a security deposit (or damage deposit) – it can be no more than half of the first month’s rent. Но если есть животные - могут попросить еще за полмесяца > A landlord may also request a pet damage deposit at the start of a tenancy or during a tenancy if a tenant gets a pet with the landlord’s permission. The deposit must be no more than half of one month’s rent, regardless of the number of pets allowed. P.S. Ну и собственно сайтик RTB которая это всё регулирует www2.gov.bc.ca/gov/content/housing-tenancy/residential-tenancies
-
Тоді контракт автоматично переходить до month-to-month rent
-
Ну це часте явище, згадай Український Монреаль Там теж щодня когось ущємляють за російську
-
Ну люди, чому ви виправдовуєте те , що людина побачила - очевидно, скріни бачите вище , просто болт забила на ті правила і звикла писати «на удобном язике»
-
І коли шарили лінк на групу теж важко не побачити)))
-
Оплачуєте зайві місяці. Принаймні в Квебеці так. Якщо нема нотіса, вважається що контракт автоматично пролонговано
-
Наприклад договір на 1 рік. Пройшло 10 місяців і якщо за 60 днів не попередите що з’їжджаєте тоді що?
-
Нотіс якщо я захочу звалити
-
По п.1, ви маєте завчасно попередити, якщо не будете продовжувати
-
1. А у вас у договірі не вказано термін дії ? Якщо наприклад договір на оренду квартири на 1 рік , то для чого нотіс? В нас в договорі такого немає ( Торонто). 2. В нас немає damage deposit 3. Тут не впевнена )) Нам квартиру шукала ріелтор і вона договір оформлювала
-
Якби ще правила та закрепи чатів ще хтось читав :)
-
Так, по всіх трьох Це звичайні умови, як на менк Точніше, особисто у нас була більша переплата і тому дамаж депозіт не вказаний, але дуже часто беруть
-
Ще по аренді 1) нотіс для з’їзду ЗА 60 днів - це не дофіга він хоче ? 2) damage deposit = 1 month (Vancouver) , таке можливе ? 3) пункт що може водити людей якщо захоче продати квартиру з тенантами - в вас такий є ?
-
Насправді не знаю хто там кончений, той хто не вміє читати правила групи , чи той хто в українській групі хоче щоб українці спілкувалися українською 🤷♀️