(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
У меня некоторый диссонанс. А movers это не contractors?
-
ще погугглив 1 arrivein.com/daily-life-in-canada/tipping-in-canada-things-to-know-as-a-newcomer/ 2 www.washingtonpost.com/lifestyle/home/aside-from-waiters-and-cabdrivers-whom-should-you-tip/2018/02/26/37e3528c-1723-11e8-8b08-027a6ccb38eb_story.html ( cable installer / electricians суміжні )
-
думаю ні
-
Работникам за установку интернета чаевые полагаются? Сколько?
-
Ну і щоб податись на федеральний етап треба отримати сертифікат відбору, з усіма плясками та валидацією офера накиньте ще рік
-
Мене очікування пр не так щоб дуже харило, тому я швидше за все залишусь, ось тільки ще трохи соплі пожую)
-
Тому що очікування це не статус. Знову ж таки - якщо ви плануєте жити у Квебеці, то взагалі ніхто не заважає обживатися, брати моргадж ітд, тут нема податку на нерухомість для нерезидентів як у Онтаріо Так званий камень преткновенія для пересічного громадянина це французська. Ну і треба або два роки пропрацювати тут, або вчитися, та обов‘язкова французська на cbl7 для праймері апліканта та cbl4 для споуз Якщо є офер валідований мінітерством, то можна два роки не чекати і навіть з англійською подаватись, там бальна система на кшталт тієї що у ЕЕ
-
Ок, тогда даунгрейд и тупее вопрос - чего плохого в долгом ожидании пиара? Не сочтите за кретина П с подруга "все кто работает вканаде все равно полюбе получат пр"
-
У меня друг приехал с гуд Франц (3 года вроде жил во Франции джипси стайл) и приехав за месяц нашел студию мелкую. Работает щас. Говорит ехал в Квебек бо легче пиар ибо конкуренция меньше из-за языка ( но он скорее с акцентов на украинцев, что там их меньше понаехало)
-
Очікування пр після подачі на іедеральний етап зараз по офіційним данним більше трьох років Насправді це єдине що бентежить тому що довго триндець
-
Ну а если я за годика 2 натаскаю Франц и найду офер местный, то что ещё требуется чтоб не с дикой болью в Квебеке закрепиться в пр?
-
Мені теж, тому я швидше за все буду бороти місцеву імміграцію. Хіба що шось непередбачуване станеться