(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ну сноудон підкреслений)
-
Слухай, спробуй крос-кантрі скі Тіки не ржи а реально спробуй, це крутезна тема і інфраструктури у нас і в Оттаві тисячі кілометрів, я думаю що навколо Торонто теж може бути, хоча там тепліше Я ходжу класичним стилем, думаю перейти на patin, російською це коньковий стиль
-
Скинули отаке
-
У меня дикая потребность к прогулкам, но чёто я никак не могу найти подход как это делать зимой без страданий каких либо. Зима получается не активной, даже если ездить кататься на борде(это всё-таки чутка другой вид активности) В офис то я езжу по собственному желанию :)
-
Саме двохтисячники. Принаймі, на початку травня в Алматі ми нормально ходили без кішок і т д.
-
Дивно, на таких висотах вже в травні можна ходити
-
Мені здається в Торонто тепліше Взагалі, я думаю що у мене викривлена уява про місцеву зиму, тому що вона для мене дуже активна і це все аутдор Якби мені треба було активно пересуватися містом, ще й кожного дня, ще й без тачки - напевно б інши враження були
-
Мене там значно більше лякає що воно постійно розтало-намерзло, великі перепади Он у нас випало і лежить собі, краса ж! Сонце сяє, сніг блищить
-
Що саме не сходиться? Я можу в монреальскому чаті старожилів запитати якщо це важливо
-
Сноудон це все ще кдн Але я там не дуже орієнтуюсь якщо що