(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Так, в нас саме такий варіант. Імхо, але в Альберту краще з квітня травня їхати, щоб в треки ходити, а не з осені. А в Новій Скоші просто не було житла на той період, коли прилітаємо, тому залишився Монреаль.
-
Тоді їдь у Монреаль, за рік можна зганяти в Альберту та Скошію Ми цього літа думали може у Скошію перебратись, але поїхали подивились і не сподобалось Тепер ще думаю чи не спробувати ще до Альберти зганяти, але там мені вже завчасно не подобається
-
Так, про ПР розумію
-
Монреаль😁 (але тоді звісно вчити мову) Або ж Нова Скоша чи Альберта. Але це все поки базовано без особистого досвіду. Прерії лякають, БК дорого, Онтаріо просто не цікавить.
-
А після ПР куди б їхав? Ще: зважай що для подачі по СЕС чи іншій федеральній програмі, у тебе має бути підтверджена адреса поза Квебеком Тобто отримати АОР та поїхати після апруву не вийде, треба на момент подачі
-
Адекватні ціни на рент. Реально жити без авто. Архітектура, вайб.
-
А чому ти хочеш у Монреаль? Окрім перечекати
-
Є офер, рімоут, компанія розташована в Онтаріо, але ПР через них не отримати
-
Заодно можна роздивитись спокійно що та як
-
Наші працедавці не "беруть участь" в провінційних програмах, тому для нас лише СЕС варіант.
-
Імхо: якщо є офер, їдь. Якщо нема оферу, може краще пошукати в Онтаріо, тут був хлопець що в ітозі так і не знайшов та переїхав до Оттави Власне я б шукала across the Canada, а там далі вже як вийде
-
Соррі, але як людина, яка тут є, скажу, шо варто два рази подумати і послухати, шо вище Probably написала. В деяких інших провінцвях, якшо там попрацював рік на місцевих, то можуть відкритися провінційні програми. І то буде ше один запасний варіант. А в Квебеці свої програми і всі мають вирішити: або ідеш по Квебеку, або по Канадських програмах типу СЕС.
-
Я он розглядаю Монреаль як місто, де можна "перечекати" рік, щоб потім мати можливість податись по СЕС з іншої провінції, підводних каменів в такій же ідеї нема?
-
Встряну зі своїм дуже цінним мнєнієм щодо квебеку: насправді якщо ви можете не їхати сюди до пр, то не їдьте. І я і Рома опинились тут по закритому ворк перміту, це був найпростіший шлях до Канади. У Квебеці абсолютно їбанута і довга система отримування пр, і не факт що це не погіршиться ще Жити ж тут в цілому дуже комфортно як на мене, але я думаю мені б приблизно так само норм було у передмісті будь-якого великого міста у Канаді. Моя окрема любов то місцевий клімат, оце вже важко знайти було б, а інфаструктура/дома відносно як усюди
-
Проблема в тому, що на півдні Онтаріо без авто нереально буде жити, ні?
-
В далекій перспективі в Квебек не варто їхати без французької. Почитайте за тиху революцію 70-х, референдум 90-х і недавній закон про захист французької Quebec Bill 96. Але така інфраструктура і ціни не тільки тут. Та ж Оттава, чи шось на півдні Онтаріо чи Калгарі мали би не сильно відрізнятися, наскільки я можу зараз судити...
-
Дивіться, якщо у вас є що писати окрім того — наприклад 1-2-3 позиції з айті вже є — то краще не писати, бо воно тільки з толку збиває. Якщо професія умовно суміжна, наприклад ви були дизайнером меблів, а стали дизайнером веб чи іллюстратором, або наприклад викладали фізику а потім стали ігри писати - це я б вказувала. Якщо ви колишній охоронець і пишете що зараз лід інженер - то ні