(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Та я гуглил. Может там кто живет и скажет.
-
Пока Маунтейн вью/Санни Вейл в кали
-
Я вже в ютубі подивився на життя в Торонто. Фіг його знає кому вірити.
-
Погугліть про Вінніпег на Доу. Там хтось розписав аж в 4-ох статтях всі деталі ІТшного в звичайного життя там
-
Думаю)) Если хата хорошая и локация подойдёт, тогда да. Я как раз только к октябрю наверно до Канады доберусь. Там пока корп жылье будет. По таймингу +- то что надо.
-
А куди їдеш?
-
Я мав офер. Зняв Airbnb на місяць і за той час найшов норм житло, де господарям було ок, шо я просто маю офер в ІТ і ніяких додаткових завдатків не платив. Було таких два, де і мені ок було, і їм ок. Але були і такі, які казали, шо соррі, приходь за рік, як будеш мати кредит скор і навіть не велися на завдаток в пару місяців. Тому все реально.
-
Хочешь взять? Надеюсь до конца года свалю
-
О, а ты когда уезжаешь?)))
-
о, приятно слышать, а то у меня уже тремор так поначитался
-
У меня на жилье уходит 3к в месяц, 2 бедрум 2 басрум
-
А про Виннипег кто-то что-то скажет?
-
12к юсд це вам вистачить на півроку як новоприбульцям, або буде мінімум меблів перший час
-
Ты кстати что и по чём снимаешь в Торонто?)
-
ну там однушки где-то по 1500, т.е двушка где-то 1900 будет
-
+-12к юсд
-
Зависит от скромности запасов)))
-
Может кто знает - насколько реально приехать в какой st. catherines, снять две спальни квартиру и не влететь на все скромные запасы?
-
Я считаю что Калгари скучное село и подходит только для выращивания детей, люди в чате так не думают. Потому что там есть высотки :D
-
Там будинки вроді в 2-3 рази дешевші і менші податки. Ше добра інфраструктура. Але бюджет сильно притязаний до ціни на нафту. Якшо вона впаде, як недавно, то знов буде купа звільнень і печаль. І ше там гарно, але клімат з приколами. Шинук не всім підходить. І сухість
23 Jan 2023, 01:02
89504/644796
5 minutes ago