(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Если хочешь в ДНР - могу дать ключи. Там в квартире поживёшь, лучше всё же чем в подвале.
-
А в каком городе живёшь?
-
О, старый добрый душнила. С работой разгребся похоже)
-
Дно - можно жить, но не как царь.
-
Ну я так і планую через рік... Заплатив за пів року вже за подвал (хотів би сідіти на подвалі краще б в ДНР залишався...). При чому с 6 по 12 місяць. Тобто завтра ще треба за 6 міс платити а потім безкоштовно типу. Не знаю може це початок, але реально пацани, готуйтеся краще до переїзду. Це тупо хардор левел. Як будто катаю в доту з рейтінгом тисячу протів граців інтернешенала
-
Ты поэтому пошёл на 70?
-
100к это дно
-
Я тільки вище писав, шо через то всі проходять. Я через то рік тому пройшов. Тоже був в шоці, шо поки один працював, то тре було рахувати кожну копійку. І то після України. Але як тільки дружина найшла роботу все стало набагато краще. Ну і нас попустило, бо вже трохи розібралися зі всім і привикли...
-
Вухахахаха правда Канада дно
-
Хз, оформил песель в польше пока жду визу. Влетел в страну после 24
-
Ну працюю я один, у нас ще є собака. Доречі вона зїла всіх тарганів, тож хочаб якийсь плюс. Реально падло жере всіх насєкомих, не можем її навчити. Ну дружина шукає роботу, але поки що дуже дуже сумно. Можливо все так хєрово через те що ми віддали гроші за півроку і довелось купляти меблі. В мене доречі був експірієнс дуже важких часів виживання і без води і без світла і без нормальної їжі в квартирі. Але то було якось легше перенести, бо знав що доберешься до цивілізації і все буде добре і думав що треба тільки но вижити. Але якщо честно іноді думаю що краще б там помер... Ну я не планую цього робити і знаю що все буде добре, це просто щоб ви розуміли наскількі психологічно такий переїзд виматує. Може якби я готувався трохи більше, грошей скопив (нажаль більшу частину кєша було втрачено), то було б легше
-
Если гросс CAD то думаю маловато
-
-
Соррі, за не скромне питання, вас тільки двоє, чи є діти? Просто в мене друг був лідом в Польщі. І поки вони двоє працювали в ІТ, а малий ходив в школу - то він мені рекламував Польщу. Але як тільки жінка пішла в декрет і закінчився рік, чи скільки там, коли пільги закінчуються, то вони звітам поїхали і плювалися шо на одну зп Ліда йшли в мінус. Просто ви пишете, ніби Польща - то майже як Україна... :) Але і в Канаді добре, коли двоє працюють і зле, коли один...
-
Могу поныть вам на любую зарплату