Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. (UA) IT/Tech Ukrainians in Canada

(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
647.4k Posts 3.6k Posters 371.8k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Влади́слав
    wrote on last edited by
    100к это дно
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Roman *
    wrote on last edited by
    Я тільки вище писав, шо через то всі проходять. Я через то рік тому пройшов. Тоже був в шоці, шо поки один працював, то тре було рахувати кожну копійку. І то після України. Але як тільки дружина найшла роботу все стало набагато краще. Ну і нас попустило, бо вже трохи розібралися зі всім і привикли...
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Влади́слав
    wrote on last edited by
    Вухахахаха правда Канада дно
    1 Reply Last reply
    0
  • t567013775T Offline
    t567013775T Offline
    definitely a cat
    wrote on last edited by
    Хз, оформил песель в польше пока жду визу. Влетел в страну после 24
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vlad
    wrote on last edited by
    Ну працюю я один, у нас ще є собака. Доречі вона зїла всіх тарганів, тож хочаб якийсь плюс. Реально падло жере всіх насєкомих, не можем її навчити. Ну дружина шукає роботу, але поки що дуже дуже сумно. Можливо все так хєрово через те що ми віддали гроші за півроку і довелось купляти меблі. В мене доречі був експірієнс дуже важких часів виживання і без води і без світла і без нормальної їжі в квартирі. Але то було якось легше перенести, бо знав що доберешься до цивілізації і все буде добре і думав що треба тільки но вижити. Але якщо честно іноді думаю що краще б там помер... Ну я не планую цього робити і знаю що все буде добре, це просто щоб ви розуміли наскількі психологічно такий переїзд виматує. Може якби я готувався трохи більше, грошей скопив (нажаль більшу частину кєша було втрачено), то було б легше
    1 Reply Last reply
    0
  • t244374614T Offline
    t244374614T Offline
    Andrii Petko
    wrote on last edited by
    Если гросс CAD то думаю маловато
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nikita
    wrote on last edited by
    комфортная = не надо считать каждый цент и есть возможность откладывать живя семьей скажем из 3х
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Roman *
    wrote on last edited by
    Місцеві мають пільги і місцевим супер. На ворк перміті перші 1.5 року пільг ніяких. Тому як де. ВКалгарі має бути ок. В Торонто то певного чуть краще, ніж виживати. Ну але ше залежить від потреб і розміру сімї. Тут середня зп по Канаді вроді +-60
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nikita
    wrote on last edited by
    100к это некомфортная жизнь в канаде? 😱
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Roman *
    wrote on last edited by
    Соррі, за не скромне питання, вас тільки двоє, чи є діти? Просто в мене друг був лідом в Польщі. І поки вони двоє працювали в ІТ, а малий ходив в школу - то він мені рекламував Польщу. Але як тільки жінка пішла в декрет і закінчився рік, чи скільки там, коли пільги закінчуються, то вони звітам поїхали і плювалися шо на одну зп Ліда йшли в мінус. Просто ви пишете, ніби Польща - то майже як Україна... :) Але і в Канаді добре, коли двоє працюють і зле, коли один...
    1 Reply Last reply
    0
  • t370380887T Offline
    t370380887T Offline
    Мятненький
    wrote on last edited by
    Могу поныть вам на любую зарплату
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nikita
    wrote on last edited by
    а на какую зп такая грустная жизнь уважаемый? чисто академический интерес
    1 Reply Last reply
    0
  • t139189834T Offline
    t139189834T Offline
    Ві тя 🇺🇦
    wrote on last edited by
    найс, мені якось А* / дейкстра на ОА попавсь в амазоні. повністю відбило бажання туди йти ever 😄 як пройдеш, будеш ще одним амазонком в чаті
    1 Reply Last reply
    0
  • t244374614T Offline
    t244374614T Offline
    Andrii Petko
    wrote on last edited by
    Ну так, “обнулиться” безвиз можно снова по нему заехать и за 3 месяца найти работу и оформиться на месте разве нельзя?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vlad
    wrote on last edited by
    Бо я дєбіл. В мене був безвіз і прав на всякі ці статуси я не маю, нє положено мені
    1 Reply Last reply
    0
  • t244374614T Offline
    t244374614T Offline
    Andrii Petko
    wrote on last edited by
    А почему только два варианта осталось? Почему так же варианта вернуться в Польшу нет?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vlad
    wrote on last edited by
    Вибачте, накіпєло
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vlad
    wrote on last edited by
    Я тобі як нью-cum-ер скажу. Будь в мене паспорт ЄС (Польші) я б вже з либою від вуха до вуха біжав би в аєропорт. Зняв би офуєнну хату в Варшаві за півтори тисячі баксів крутішу ніж будь-яке кондо (боже ти б знав як я замахався з цим житлом). А може з такою зєпє взагалі купив би одразу, нафіга єкономіть. Тарився б в бідрьонці на півроку за 500 злотих. Речі на сезон? 500 злотих. Хочешь подивитися Лувр? 500 злотих! (Моя мала мріяла, але я дєбіл мечтав про життя в амеріках і теперь будєм морозіть сраки в бейсменті наступні пару років і жерти сухарі з якимись дивними павучками (а в мене ще арахнофобія так-то)). Зі шмоток ми купим собі куртки та ботінки на 500 баксів, бо остальне добуя дороге. До стар бакса хєрячим пішком 40 хвилин. Зарплата вообще дно, але навіть якщо 120 брати (знайти таке поговорюють реально), ну тіпу це більш-меньш, але в Польши ти був бог, а тут будеш ще поли після роботи мити. Короче чел, я тобі не совєтчік. Але скажу так: 1) Ти можешь їхать до рідних в Україну (я капець як скучаю) 2) Ти вообще не паришься за гроші (це офігенно) в поляндії 3) Круте, насичене життя наповнене путєшествіямі. І порівняй все це с виживанням і дупою на морозі. Щоб ти поняв в мене тільки дві опції залишись: або на ПМЖ в Канаді лишатись, або путівка в гарячій та гостєприємний Бахмут. Я конєшно патріот, але краще жопа на морозі ніж "куля в лоб". Короче все познається в порівнянні. Я б тобі радив тако: як сам живешь, то скачай тіндера, орендуй норм хатку в даунтауні, поспількуйся з красунямі, можливо знайдеш свою половинку і буде в тебе 2 в 1: ще один паспорт і любов. А як не вийде назад в поляндію поїдеш улибатся і кушать сири із бедьронкі.
    1 Reply Last reply
    0
  • t567013775T Offline
    t567013775T Offline
    definitely a cat
    wrote on last edited by
    Надо проходить)) Набери штук 5 сразу. 100 % получишь офер по одному из них...
    1 Reply Last reply
    0
  • t327262002T Offline
    t327262002T Offline
    Roxy_Oksy
    wrote on last edited by
    (работая и учась ;)
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.