(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Я тільки вище писав, шо через то всі проходять. Я через то рік тому пройшов. Тоже був в шоці, шо поки один працював, то тре було рахувати кожну копійку. І то після України. Але як тільки дружина найшла роботу все стало набагато краще. Ну і нас попустило, бо вже трохи розібралися зі всім і привикли...
-
Вухахахаха правда Канада дно
-
Хз, оформил песель в польше пока жду визу. Влетел в страну после 24
-
Ну працюю я один, у нас ще є собака. Доречі вона зїла всіх тарганів, тож хочаб якийсь плюс. Реально падло жере всіх насєкомих, не можем її навчити. Ну дружина шукає роботу, але поки що дуже дуже сумно. Можливо все так хєрово через те що ми віддали гроші за півроку і довелось купляти меблі. В мене доречі був експірієнс дуже важких часів виживання і без води і без світла і без нормальної їжі в квартирі. Але то було якось легше перенести, бо знав що доберешься до цивілізації і все буде добре і думав що треба тільки но вижити. Але якщо честно іноді думаю що краще б там помер... Ну я не планую цього робити і знаю що все буде добре, це просто щоб ви розуміли наскількі психологічно такий переїзд виматує. Може якби я готувався трохи більше, грошей скопив (нажаль більшу частину кєша було втрачено), то було б легше
-
Если гросс CAD то думаю маловато
-
-
Соррі, за не скромне питання, вас тільки двоє, чи є діти? Просто в мене друг був лідом в Польщі. І поки вони двоє працювали в ІТ, а малий ходив в школу - то він мені рекламував Польщу. Але як тільки жінка пішла в декрет і закінчився рік, чи скільки там, коли пільги закінчуються, то вони звітам поїхали і плювалися шо на одну зп Ліда йшли в мінус. Просто ви пишете, ніби Польща - то майже як Україна... :) Але і в Канаді добре, коли двоє працюють і зле, коли один...
-
Могу поныть вам на любую зарплату
-
Ну так, “обнулиться” безвиз можно снова по нему заехать и за 3 месяца найти работу и оформиться на месте разве нельзя?
-
А почему только два варианта осталось? Почему так же варианта вернуться в Польшу нет?
-
Я тобі як нью-cum-ер скажу. Будь в мене паспорт ЄС (Польші) я б вже з либою від вуха до вуха біжав би в аєропорт. Зняв би офуєнну хату в Варшаві за півтори тисячі баксів крутішу ніж будь-яке кондо (боже ти б знав як я замахався з цим житлом). А може з такою зєпє взагалі купив би одразу, нафіга єкономіть. Тарився б в бідрьонці на півроку за 500 злотих. Речі на сезон? 500 злотих. Хочешь подивитися Лувр? 500 злотих! (Моя мала мріяла, але я дєбіл мечтав про життя в амеріках і теперь будєм морозіть сраки в бейсменті наступні пару років і жерти сухарі з якимись дивними павучками (а в мене ще арахнофобія так-то)). Зі шмоток ми купим собі куртки та ботінки на 500 баксів, бо остальне добуя дороге. До стар бакса хєрячим пішком 40 хвилин. Зарплата вообще дно, але навіть якщо 120 брати (знайти таке поговорюють реально), ну тіпу це більш-меньш, але в Польши ти був бог, а тут будеш ще поли після роботи мити. Короче чел, я тобі не совєтчік. Але скажу так: 1) Ти можешь їхать до рідних в Україну (я капець як скучаю) 2) Ти вообще не паришься за гроші (це офігенно) в поляндії 3) Круте, насичене життя наповнене путєшествіямі. І порівняй все це с виживанням і дупою на морозі. Щоб ти поняв в мене тільки дві опції залишись: або на ПМЖ в Канаді лишатись, або путівка в гарячій та гостєприємний Бахмут. Я конєшно патріот, але краще жопа на морозі ніж "куля в лоб". Короче все познається в порівнянні. Я б тобі радив тако: як сам живешь, то скачай тіндера, орендуй норм хатку в даунтауні, поспількуйся з красунямі, можливо знайдеш свою половинку і буде в тебе 2 в 1: ще один паспорт і любов. А як не вийде назад в поляндію поїдеш улибатся і кушать сири із бедьронкі.
-
Надо проходить)) Набери штук 5 сразу. 100 % получишь офер по одному из них...