(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Примітка в CV була лише про OWP. Адресу і тел не було взагалі. Дружина в резюме вписала тел ( fongo app), тричі дзвонили туди, без попереднього повідомлення на мило
-
Я думаю что найдёшь на 120к или может больше. Жильё - зависит от города/провинции. Если у тебя уже есть нормальная работа и дом в ЕС, то я бы трижды подумал надо ли оно тебе сюда переться(в зависимости от страны ЕС само собой).
-
А, то есть если спросят сказать OWP. А текущую локацию оставить можно*
-
Не варто, бо велика ймовірність що не будуть знати того чарівного скорочення. Мені радили писати - arrive to Canada in Sept
-
Пометку что есть CUAET в СV и текущая локация не Канада?
-
Без проблем найшли. Рекрутерам плювати було.
-
Ніхто крім тебе не знає, що ти хочеш і ніхто за тебе не вирішить :) В Польщі все набагато дешевше, більше наших в тому числі і дівчат :) Перельоти по Європі коштують копійки і є теплі моря. Але подивися, як кордони а Європі змінювалися за останні 200 років і оціни ризики. Плюс не знаю, чи ти вже стикався з "різним" ставленням до наших. В Європі ти ніколи не зможеш стати на 100% своїм. Одна з основних причин, чого ми імігрували сюди - Канада і США - то країна емігрантів. Тут всі звідкись або самі приїхали, або предки. В Канаді на відмінну від США є чіткий і простий спосіб получили резиденство. Ше тут більше соціального захисту. Наприклад, навіть якби ти втратив роботу, страховка в тебе все одно буде і тебе все одно полікують. Тут Штати під боком і цілком можна або переїхати потім, або, як багато хто робить, жити тут і працювати на штати. Звичайно, шо якшо тут середня зп вища в рази від української, то і все решта буде в рази дорожче. Але Канада з населенням в 38 мільйонів є в топ 20 економік світу. Тут видно, як все оптимально працює. Тут тре записуватися на візит в банк на кілька днів наперед, а не як в нас, де купа відділів зі скучающим штатом. І в тебе в будинку не буде купи аптек і магазинів електроніки з купою скучающих продавців. Ну і один адекватний сусід, з яким Канада дружить. І ше тут майже всюди багато снігу і в буває -20 - 30 зимою(як де). Десь так...
-
Чим з Канади відправити конверт в EU (ключ та доки на машину) ? Наче DHL є, але не знаю чи надійно )
-
Тебе
-
@sdwvit @ohirock Я за бан
-
o kurwa bober
-
Я думаю оно бы стоило, а через год всегда сможешь вернуться , там двери вроде как не закроют
-
Ну с 7 годами я думаю дальше больше 120к будет. Если ради языка и опыта едешь то да, просто помни что уровень жизни упадет после Варшавы с такой зп в... 4-5раз))
-
базара ноль
-
хахахаха