(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
базара ноль
-
хахахаха
-
А так хотелось)
-
и сколько лет опыта?
-
а где живешь?
-
Вітаю шановні. Ось у мене така дилема після тижнів читання цього чату: чи варто мені переїзджати в Канаду якщо є така можливість? Вихідні дані: 29 років, без сімї і дітей, громадянство ЄС. Робота в ІТ (cloud) із річною ЗП еквіваленту 120к cad (якщо ваші калькулятори правильні). Англійська В2. Приватне медичне страхування. Власне житло в столиці в іпотеку з платежами в околиці 1000 cad. Роздуми: чи без канадського досвіду я знайду роботу на таку ж чи більшу ЗП? Про такі ціни на житло як я маю можна навіть не мріяти. Але англомовне середовище дозволить краще вивчити мову. Ну і заокенський досвід можливо розширить життєві горизонти. Цікаво почути вашу думку. Дякую.
-
даже если вдруг ты не пройдешь - это очень крутой опыт, после таких собесов - другие кажутся детскими)) удачи!
-
после моих ключевых решений у них офис и разорится
-
вуаахахах
-
SDE2
-
О, спасибо
-
там долгое интервью, я не знаю на какую позицию ты претендуешь, но если это Л4 и выше - готовься к системному дизайну @Chciwosc
-
Можете ще це глянути neetcode.io/ Є пояснення типу задач і вони розділені по групкам - може зручніше буде