(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Саме тому казала - чекайте на паспорт😏
-
Та от хз. Я був як турист в Еміратах, думаю Катар схожий, мені там не сподобалось. Але це вже індивідуально. Доречі з того, що знаю там дійсно високі зарплати, але якщо у тебе уже паспорт Канади до прикладу.
-
США то таке. Якщо хочте реальну різницю, чекайте на паспорт та го в Катар. Посидів під кондьором рочки три. Приїхав купив домик🏠
-
Взагалі чого США? Не в США з Канади їздять на заробітки
-
Чи не у захваті від локейшну, того ж Чикаго та ін
-
Так і є. В США можна більше заробити, але там більше ризиків і ви меньше захищені. Молодим і пробивним там є більше можливостей. Канада більш соціалістична країна. Для прикладу: тут в людини все одно буде мед страховка, навіть якщо її звільнили, чи з нею шось сталося. Тут можна найти роботу з з адекватним wlb і т. д. Як варіант, тут дехто живе в Канаді і працює не Штати. Будете мати високу зп і соціальну захищеність.
-
Але якщо ви саме в Канаді хочете жити та влаштовує компенсація, то начхати що там за це платять в США. Може, ви серйозно ставитися до навчання дітей та порахували, що різниця в оплаті за приватну школу в США та зйом у тому районі де вона є невелює ту різницю у ЗП.
-
канадців з США наймають не за гарні очі, а взагалі у двох випадках 1) дешевше (найчастіше) 2) ви крутий, в США такого не знайшли (ну супер якщо так)
-
Только платить будут как бомжу если работаешь с Канады на корпу)0)) + Налоги выше
-
На великих цифрах - так. Але коли починаєш дивитися конкретно для себе, то вам не потрібні усі цифри ринку, грає тільки одна - ваша. Ваша зп, ваш рівень життя за ту зп, ваші пріоритети
-
Я б сказала, це гарний компроміс багато у чому між Європою та США
-
Виглядає, що США по рівню доходу однозначо вище ніж Канада
-
Згідний. Я вже взяв, по ходу буду дивитись)))
-
Так якщо в тебе тіма і менеджер з США, то один фіг де ти)
-
Я жив лише в США Але як мені здається Канада більше про життя (не такий preassure) А США більше про бабло ну і тепліше) Хоча звісно в США складніше нормально попасти ніж в Канаду
-
Тут дело не в проектах, а в менталитете наверное
-
Американський проект та американський менеджмент че трошки різне🙂 якщо це 2 в 1, я б дуже придивлялася перед тим як таке брати
-
)) Я про тих, хто може обирати, звичайно)
-
Але і США проектів в Канаді прям дуже багато. В мене, мабуть, половина проектів, на які співбесідували, були з американським корінням.
-
Дуже допомагає не переробляти без грошей підрахунок, яка є при цьому реальна зарплатня) моментально з‘являється жаба, а вона вже знає, що робити) я на першій своїй роботі колись такий підрахунок зробила, допомогло на все життя😀
23 Jan 2023, 01:02
91760/634833
about 2 hours ago