(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
На великих цифрах - так. Але коли починаєш дивитися конкретно для себе, то вам не потрібні усі цифри ринку, грає тільки одна - ваша. Ваша зп, ваш рівень життя за ту зп, ваші пріоритети
-
Я б сказала, це гарний компроміс багато у чому між Європою та США
-
Виглядає, що США по рівню доходу однозначо вище ніж Канада
-
Згідний. Я вже взяв, по ходу буду дивитись)))
-
Так якщо в тебе тіма і менеджер з США, то один фіг де ти)
-
Я жив лише в США Але як мені здається Канада більше про життя (не такий preassure) А США більше про бабло ну і тепліше) Хоча звісно в США складніше нормально попасти ніж в Канаду
-
Тут дело не в проектах, а в менталитете наверное
-
Американський проект та американський менеджмент че трошки різне🙂 якщо це 2 в 1, я б дуже придивлялася перед тим як таке брати
-
)) Я про тих, хто може обирати, звичайно)
-
Але і США проектів в Канаді прям дуже багато. В мене, мабуть, половина проектів, на які співбесідували, були з американським корінням.
-
Дуже допомагає не переробляти без грошей підрахунок, яка є при цьому реальна зарплатня) моментально з‘являється жаба, а вона вже знає, що робити) я на першій своїй роботі колись такий підрахунок зробила, допомогло на все життя😀
-
в офтоп svp t.me/uaitincanadaOfftopic
-
Я в США не стремился релоцироваться, хотя была возможность из-за родственников) А вот Канада мне заходит намного больше, так что учу вставлять eh в разговоре)
-
вибирають-то вибирають, а потім роботу знайти не можуть 😅
-
И это ещё одна причина, по которой люди выбирают Канаду over USA
-
Ну персонажники ещё харасментом занимаются поговаривают )
-
Это очень правильно. Я сильно выгорела, потом депрессия была ужасная, не могла себя заставить делать что-то.
-
Мене чоловік навчив свій час берегти, він без грошей не переробляє :). А потім діти, прд, війна і я вирішила себе поберегти. Бо за деяких умов в мене тягне на суїцид, нафіг
-
Между сном и дотой можно кучу вещей ещё втулить по приоритетности :)
-
а дота 😢
23 Jan 2023, 01:02
91769/635720
about an hour ago