(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Підтверджую, біля мене як мінімум три
-
Робив аналізи - всі результати онлайн на наступний день. Сьогодні отримав направлення на УЗД, вже записують. В Калгарі треба було МРТ з контрастом - зробили за тиждень. Може я щось не так роблю, хто зна
-
ви плутаєте провінційні програми і експрес ентрі
-
Вона сказала так, для програмістів в Онтарио потрібен, тільки в BR не потрібен, але там є умови по ЗП, вона має бути на високому рівні 🙄
-
В Торонто тоже слышала и что сразу, и что через неделю
-
Я узи делала, сразу же отправляют результат семейному, все онлайн
-
Треба до речі сімейного таки знайти 😂 а то зареєструвалась в якійсь там системі для цього, але ніякого прогресу
-
В Европе можешь в любой стране ЕС пользоваться healthcare?
-
Для експрес ентрі хіба він обовязковий? Без нього просто менше балів буде.
-
Да она предупредила, только в этом плане нет диплома Бакалавра, а значит он не сработает 🙂 Насколько я понимаю, по этому я и написал сюда, может кто то что то подскажет )
-
Таврійський відтинок - без змін. Это около Херсона?
-
Я до того, що і до лікарів звертались, і швидкі були, і пологи, і діти всіляким хворіли. В емердженсі довше всього я сидів в Монреалі. Ото засада.
-
"Я разговаривал с иммиграционным консультантом, она мне посоветовала Express Entry - Canadian expirians class, так как у меня будет год опыта работы на Онтарийскую компанию." - Ну от, звучить як план. Тільки Квебек треба буде покинути.
-
З приводу волк ін до речі бачила в одному відео, що не треба чекати 6 годин. А залишити контакти, піти додому, а потім зателефонують ближче до черги
-
Так себе аргумент, но да ладно
-
@sergobeno @g_brzeczyszczykiewicz Я разговаривал с иммиграционным консультантом, она мне посоветовала Express Entry - Canadian expirians class, так как у меня будет год опыта работы на Онтарийскую компанию. В Онтарио есть своя провинциальная программа OINP TECH DRAW, по которой они выдергивают программистов к себе в провинцию, требования: Английский✅, опыт работы год минимум✅, диплом Бакалавра❌ его у меня нет. Если я что то не правильно написал, извините, вот с этим я не знаю что делать и как податься на PR
-
Можно 5 лет жить и 0 раз обращаться к врачу
-
Это как-то должна оправдать нестабильность системы?
-
Тупо как повезет
-
В целом, я говорю о том, что как повезет, эмердженси вообще трешак везде, имхо
23 Jan 2023, 01:02
917/635886
5 minutes ago