(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Тут ще імпульсивність, так що якщо ви кажете або робите якусь дурню - то це теж сюди
-
Угу, є таке. Чим старше, тим гірше з увагою стає. Моя мама взагалі задає питання, а потім його разів 5 ще повторити може, бо відповідь забуває одразу :(
-
Це теж воно? Мабуть, мені у ваш клуб
-
У дорослих доречі воно іншим чином часто маніфестує. Нема цієї активності, навпроти - людина просто має поганий attention span, може пропустити якийсь мітинг по роботі або з рідними, взагалі родина може комплейнити що їм мало уваги й таке ін.
-
Цікаво як дорослим його діагностують. Бо росказати, що я без виправлень текст переписати не можу, то мабуть не аргумент
-
В Канаді саме цей діагноз досить швидко робиться, якщо воно взагалі є в наявності
-
t.me/uaitincanada/72792
-
Я так не кажу і вдячний своєму університетові за знання, час та нових друзів. Харківський національний університет радіоелектроніки
-
🪄💫🧙
-
Теперь есть офтопик чат, где можно более свободно общаться (закреп)
-
добавили оффтоп
-
Йой, а чо мют відключили? Сьогодні тільки 200 не прочитаних повідомлень зі вчора, а не 600, як завжди :)
-
Ну, тут вам ніхто крім вас і іміграційного консультанта не поможе :) тре рахувати шанси з місцевим дипломом і без того, і тре вам самим оприділитися, шо вам хочеться: вчитися, чи поїхати в провінцію з провінційною програмою для ІТ, чи взагалі нічо не тре, бо балів багато
-
Еміграція, є можливість отримати магістратуру з покриттям навчання в університеті Оттави, але я розмірковую чи це доцільно
-
В офтоп плиз
-
Яка ваша ціль? Просто папірець, чи еміграція? Емігрувати через навчання можна, але дорого
-
ждем подробностей)
-
значит можно приписать по желанию статью, откос))
-
там написано, существующий выезд будет отменен, если отменен, значит выехали вы не легально
-
На сайте написано «Contact your local test centre», но скорее всего да
23 Jan 2023, 01:02
91829/642424
less than a minute ago