(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
а это не оффтопик (не ит же, а налоги)?
-
Всі будуть вважати вас резидентом та відноситися до вас як до резидента) а потім ідіть у суд та вимагайте скасування))
-
Так.
-
Щоб такого не було, робиться якраз відмітка у паспорті виїхав на постійне проживання в іншу країну, тоді можеш заїзджати в Україну без проблем.
-
Але ця стаття підтверджує мої слова
-
Кожен громадян автоматично резидент.
-
Зовсім неважливо як це рахується у Канаді. Канада не має відношення до України.
-
doradvokat.com.ua/ru/kriteriem-opredeleniya-litsa-rezidentom-ili-nerezidentom-yavlyaetsya-ego-postoyannoe-mesto-zhytelstva-a-ne-ego-grazhdanstvo-ili-vid-na-postoyannoe-mesto-zhytelstva/
-
А хіба мова про резидентів, а не про громадян?
-
Канаду навела для прикладу. Податкове резиденство у нас так само вираховується
-
Канада не має жодного відношення до України та до того як Україна сприймає резидентів (коли вони громадяни України)
-
Це так.
-
Це не так. Приблизно як в Канаді все - робота, рахунки, сім'я, нерухомість та ФОП є ознаками резидентства
-
Ви завжди резидент України, якщо інше не встановлене судом України :)
-
Але на момент прийняття закону ви вже не резидент України.
-
Зворотня сила - це санкція за те, що було у минулому. Санкція за невїзд може наступити якщо ти перетнув кордон або якщо хтось якусь заяву десь подав (я не дуже розумію як це може працювати). Але. Всі ці обставини будуть у майбутньому.
-
К сожалению это не так. Предусматривалось что уже после принятия закона в определённый срок нужно вернуться. И когда выехали не имеет значения.
-
Не зовсім зрозуміла?
-
Тут нет зворотньої сили. Санкція може наступити при в’їзді через х днів
-
Ионеску ещё больше башкой поехал и предлагает ещё большую дичь
23 Jan 2023, 01:02
92524/634455
about an hour ago