(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
не советую)) 2 фильтрации проходить
-
Кто-то консалтингом за деньги занимался? В первую очередь интересно про tegus))
-
Та ну нафіг, у мене дружина русофобка, навіть виїхати через Крим не дає, навіть на мої аргументи Крим - Україна не ведеться))
-
в тому числі)
-
Зачем не хейтить пердушню если ее можно хейтить? Я конечно приверженец того чтобы просто бить в рожу без эмоций. Но не плюнуть лишний раз в спину, когда можно, я не могу :)
-
Почитала финчатик?
-
Підкажіть, будь ласка, як знайти список організацій в які можна донатити та списувати з податків?
-
где смирительная рубашка?
-
переважно адресованого русні звісно, але є і більш локальні може то в мене просто бульбашка така токсічна стала
-
Хейта какого? Вообще или конкретного?
-
Доречі з фактами в них не дуже, рф по ввп 55 місце посідає, а Канада 27оме
-
блін сьогоді щось стілький хейту, це пизда, в усіх чатах несеться + у твітері, навіть для воєнногу часу перебор вже повний місяц чи шо
-
Я в Латвії живу зараз, так окрему насолоду отримую коли заходжу почитати місцевий чат, де расєяни- недолюбленці жаліються, що Латвія визнала їх терористами і перестала видавити візи і подовжувати внж.
-
А сколько могло бы быть сверху если б не пиздили.
-
Их не надо переставать дискриминировать, если это пердушня или ватники
-
просто у Москві та Пітері скільки бабла, скільки тому Ванкуверу і не снилось але чогось ніхто не порівнює умовний Урюпінск
-
Бідолашні, страждають в провінційному, зубожілому ванкувері 😞 можна якось допомогти їм повернутись в рідну гавань пітеру?
-
Хз на сколько тут можно такое писать, но мне Питер понравился как город.
-
доречі там зараз спрощена процедура громадянства для українців, за пару місяців можна отримати бо Росія столиця світового гуманізму і нікого не кенселить(сарказм!)
-
Блін а є якісь програми по типу куает, всю жизнь мічтал о пітєрє
23 Jan 2023, 01:02
92965/634539
about a minute ago