(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
это как у нас на карте минимальный платеж
-
просто выводи баланс в ноль
-
Вірніше до due date? Бо якщо, наприклад, я знову витрачу скажемо 400 перед due date то воно не нарахує %?
-
А хто зрозумів як працює баланс кредитки в CIBC? Наприклад ліміт 1к, був борг 300, прийшов стейтмент - я одразу загасив. Баланс вказує знову 1к, можна юзати знову до наступного стейтменту?
-
Сложно как-то
-
Нудне воно якесь, ось найкращий «скор»
-
В загальному кредитний скор буде рости якщо користуватись кредитами і вчасно все виплачувати, не влізати в борги. Решта вже мікроменеджмент.
-
все что выше 700 уже ок
-
Ну на том скріні де графік зелене починається з 713, 700 це ще жовте, (це сібс пріложуха так бачу, я ще в португалії буду тусить пів року але сібс прогу вже поставив лол)
-
отличный пример тому - пейбрайт, в самом начале у меня без работы был лимит 1700, потом похерили кредитный профайл и перестали выдавать, потом после того как поправил профайл и чуток поднялся скор уже стали выдавать 7к
-
Мабуть, потрібно декілька типів кредиток - карта, лінія, mortgage ... Але я лиш за каву чи щось мінімальне з неї плачу, бо стара гривнева саме себе не витратить.
-
Last Reported July 21, 2022
-
у меня кредитка на тыщу, можно вообще ерунду тратить и пополнять
-
Цікаво скіко треба тратить і поповнять щоб стало зелене
-
для примера по дата поинтам
-
Ты недостаточно белый. Ну или они увидели что ты их меняешь как перчатки.
-
Я очень долго прокачивался от секрьюрд...
-
ну вот как есть, на скрине выше два раза подряд инкризд и два раза менялся за две недели
-
Але можна з чекінг-акаунту розраховуватись дебітною карткою.
-
До речі, це початковий кредитний рейтинг новоприбулого на картинці. Погашено перший стейтмент за чашку кави і все.
23 Jan 2023, 01:02
93040/635170
less than a minute ago