(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
у мене в CIBC постійно помилку дає і взагалі лагана апка дуже
-
Так и есть. Но кредитками пользоваться выгоднее. Вон @username_is_tooo_short может тебе рассказать как каждую неделю в кругосветку летать только за счёт того что ты покушать берёшь с кредитки.
-
Позволяет всегда, но люди стараются редко смотреть.
-
От я не зміг у CIBC
-
он не у всех есть и, например, в том же сибс позволяет смотреть раз в пол года вроде
-
Borrowell -> Equifax Credit Karma -> Transunion
-
Чи всередині мобільного додатку вашого банку
-
Так і є, але не я вигадав ці правила. І нема в мене ані влади, ані можливостей грати проти системи. «Назло маме отморожу уши» 🙂
-
борровел апп
-
Дякую, а як глянути? Зареєструватися в Equifax?
-
недели 2-3
-
Скільки часу повинно пройти, щоб перший кредит скор зʼявився?
-
В CIBC сказали, що їх співробітники можуть таке налаштувати по телефону. В мобільному додатку лише фіксована сума
-
Ти ж розумієш що всі ці маніпуляції дуже дивно виглядають для людини з України. Якщо у людини багато грошей і їй вистачає на купити поїсти без кредиту. Як гра якась в якій банки маніпулюють людьми та намагаються їх підловити коли на тому що людина забуде чи не зможе покрити колись кредит. Дивно виглядає
-
У меня когда утилизация поднималась до 40-50 пару месяцев подряд - скор падал на несколько поинтов.
-
у меня вообще где-то 60-70 в последнее время, растет пока
-
мне эдвайзор говорил 35-40
-
Погано для кредитного рейтингу. Утилізація кредиту повинна бути типу 0-30%, краще 10-30
-
Например от банка. 🙂 Они свои деньги заберут в любом случае, но это врядли будет считаться овердрафтом.
-
типа там если ты проиграл кейс с чарджбеком
23 Jan 2023, 01:02
93106/636838
about a minute ago