(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
У меня кредиток тысяч на 50 сейчас. Кредитки тут это способ оплаты скорее.
-
щоб будувати кредіт скор, треба користуватись кредитними грошима. Правда, для цього не важлива сума, то скоріше людям так зручно з якоїсь причини.
-
На гуманитарную помощь, а на что конкретно кто знает, ещё покупали ракеты для байрактара самого на них
-
Можна будьласка пояснювальну групу, нащо цей кредитний ліміт на 5к. Чи на випадок коли усі гроші що привезли, закінчаться. Я правда не розумію нащо воно, бо я собі нульовий овердрафт виставляю в Німеччині нащо заходити в кредит какаотці якщо грощі є на рахунк. Ремарка: тільки збираюся в Канаду.
-
Кстати, а куда те деньги пошли когда дарили байрактары? Покупали на них ещё один? P.S. Турки конечно своей военке хороший PR сделали за полгода
-
головне щоб не в амнесті та ред крос :)
-
Вони донатять дохрєна на інше, нема тут символізму байрактару🤷♀️
-
Бо нема реклами й розуміння, що воно таке
-
повністю згодна. Маленькі країни на 3млн населення збирають на цілий Байрактар, а Канада здається не більше 10% зібрала 😞
-
Та я +- розумію причини, але всеодно шкода
-
для канадців слово "байрактар" може бути взагалі незнайоме, let alone асоціюватись з тактичною перевагою українців. А місцеві українці більше направлені на власний\чужий settlement, а не на зброю, імхо
-
Я бачив рекламу на фб і в іністі, але походу не сильно допомогло
-
та є) просто звідси війна далеко, і це відчувається
-
Просто в канадійців нема грошей і всі в кредитах
-
Доречі дуже тухло йде
-
А від CIBC вже 3й день чекаю апрува після того як надав employment letter
-
Я тут писав що CIBC не хотіли мені відкривати кредитку більше ніж на 1к, учора був в Scotiabank, сьогодні прислали апрув на 5к для мене і 5к для не працюючої дружини. Сказали сорі що так мало, ти тільки приїхав, через декілька місяців піднімемо ще.
-
www.yelp.ca/search?find_desc=currency+exchange&find_loc=Toronto%2C+ON 🤷
-
"We are not able to accept payments by cash" - у них на сайте
-
knightsbridge наче дозволяє
23 Jan 2023, 01:02
93172/641242
about an hour ago