(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
-
Всім привіт! Найближчим часом збираюся їхати в Канаду, зараз працюю у Європі в сфері IT на посаді Junior Frontend developer, може хтось підсказати як тяжко буде знайти роботу в Канаді по цій спеціальності, або можливо хтось знає де найкраще шукати і в яку провінцію їхати? Може серед нас є люди які вже працюють в IT і зможуть допомогти? Буду дуже вдячний всім за допомогу 😊
-
Доброго дня! підкажіть як варто зробити. маю брокерський рахунок і переїжджатиму невдовзі в Канаду. Як краще задекларувати кошти в стоках щоб не було подвійного оподаткування? закрити рахунок і задекларувати кошти при вїзді і потім в Канаді відкрити рахунок в Questrade ?
-
так примеры бы)) т.е. названия. Мне на пляже днем валятся не нужно, но и онколы и шестидесятичасовую неделю тоже в топку
-
а есть примеры компаний, где пресловутый WLB точно хороший? Многа денег в фаангах, это конечно круто, но я никогда не любил работать 😂 и даже в вынужденной эмиграции не хочу перенапрягаться)) Никаких 60 часов в неделю и тем более oncall 24/7 (это вообще сразу нахер) .
-
вы какие-то формулировки странные используете. Какие “наслідки” ???? Наслідки, это если вы закон какой-то нарушите. А если как в примере выше, работать в Манитобе на работодателя не из Манитобы, то просто шансы получить номинацию по MPNP резко снижаются (опять же, они не становятся равными нулю, шанс все еще есть).
-
Це може мати наслідки лише якщо йти по провінційній програмі, якщо по федеральній, то плювати?
-
Я лише підкреслив цей нюанс бо він важливий. Хай щастить
-
Роботодавцю все одно. Уряду і державі не все одно. Якщо ви працюватимете з, наприклад, Манітоби на роботодавця з Онтаріо, це матиме наслідки при спробі отримання ПР
-
Якщо є оффер, то буде прив'язка до місця реєстрації роботодавця + прив'язка до вашого місця проживання. Особливо якщо захочете надалі отримувати ПР