(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
вы какие-то формулировки странные используете. Какие “наслідки” ???? Наслідки, это если вы закон какой-то нарушите. А если как в примере выше, работать в Манитобе на работодателя не из Манитобы, то просто шансы получить номинацию по MPNP резко снижаются (опять же, они не становятся равными нулю, шанс все еще есть).
-
Це може мати наслідки лише якщо йти по провінційній програмі, якщо по федеральній, то плювати?
-
Я лише підкреслив цей нюанс бо він важливий. Хай щастить
-
Роботодавцю все одно. Уряду і державі не все одно. Якщо ви працюватимете з, наприклад, Манітоби на роботодавця з Онтаріо, це матиме наслідки при спробі отримання ПР
-
Якщо є оффер, то буде прив'язка до місця реєстрації роботодавця + прив'язка до вашого місця проживання. Особливо якщо захочете надалі отримувати ПР
-
Як знову отримати, не складно, просто що ще раз час займе)
-
А загалом це важкий процес зміни health card?
-
Health card надо будет поменять при смене провинции. SIN нет
-
Всем привет! Осенью собираюсь лететь в Канаду, есть job offer, привязки к какой-либо провинции нет, но есть знакомые в Онтарио, которые готовы помочь с жильем на 1-2 месяца. И есть вопрос - могу ли я без проблем сменить провинцию потом? Насколько я поняла, первым делом нужно оформлять SIN и Health Card. Health Card - действует только на территории, где я оформляю его, или по всей Канаде? Буду благодарна за ответы)
-
овертайми можуть бути, але вони за контрактом ніяк не компенсуються. причини - найчастіше через 24/7 on-call shift з sev2 за межами working hours / велику кількість бізнес тасків для наявних інженерних ресурсів
-
В Амазоні є овертайми, чи яким чином wlb псується?
-
доречі, якщо брати Toronto, то найбільша хрінь з WLB в Alexa (від багатьох людей вже чув)
-
Берите ещё мятного. Будет отличная команда токсиков))
-
Теперь понятно чего он со мной в дотку играет постоянно
-
До понятно что большая организация и всё такое. Но есть мнение что новинких в основном в жопу закинут. А там кто выплывет
-
Не помню :(