(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
доречі, якщо брати Toronto, то найбільша хрінь з WLB в Alexa (від багатьох людей вже чув)
-
Берите ещё мятного. Будет отличная команда токсиков))
-
Теперь понятно чего он со мной в дотку играет постоянно
-
До понятно что большая организация и всё такое. Но есть мнение что новинких в основном в жопу закинут. А там кто выплывет
-
Не помню :(
-
Redshift ? в цілому у Берліні (та і в Німеччині загалом) ті ще распіздяї і онкол 24/7 у них наскільки пам'ятаю заборонено)
-
SCOT / IPC
-
ну у першій тімі я брав з собою, бо там real-time external customer traffic був на основний сервіс і треба було вирішувати проблеми швидко. але потім нас на дві тіми засплітали і я попав туди, де SLA не такий критичний
-
Ну у меня друг в Берлине, тоже почти без он кола Вечно забываю что за команда Вроде с дБ связано, но не динамо
-
Звучит стремно) Даже ноут на выходных не берёшь. Точно отличный влб))
-
відмінно, навіть онкола можна сказати зараз немає (принаймні sev2 буває один раз на квартал / півроку - тому навіть ноут з собою на вихідні не беру)
-
Понял. Мейк сенс.
-
А влб как в команде?
-
Кстати а в чате вообще кто-то из фб есть? Если что можно в личку. У меня типо офер от них. Но хз когда доберусь. Ебаный ircc
-
я на л5 переїзджав з офером в Амазон канадський по робочій візі. мені поки що все подобається в моїй команді, але скоріш за все під кінець цього року піду по інтервью бо з наявною ціною стоків буде дроп ТС у 2023. над промо начебто працюю, але імхо легше лівнути і повернутись вже на L6 - все одно у разі промо буде lower band TC на L6 (а в мене вже на рівні і тому ніякого бусту не буде до наступного рев'ю / dive & save)
-
На сходках заставят за всех платить))
-
Зачем привлекать внимание когда не надо?
-
Стыдно?
-
В чаті публічно про таке не будуть писати, треба мати таких знайомих