(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Скажи тікі :) цікаво подивитись Можна в личку(с)
-
Так, але ви не можете купити тут кондо чи будинок і просто закрити. Ви витрачатимете бабло на кондо фі чи податки, якщо ви його здаєте це теж такий-сякий гемор, а ще наприклад є закон який не дозволяє підвищувати оренду більше ніж на N%, а якщо за будинком не дивитись він ветшає та втрачає вартість і тд і тп Я не кажу що він ризиковий, я кажу що це головняк і цим треба займатися та приділяти час
-
А в мене тут питання про тих, хто вже влаштувався.. У вас тут також якась жопа с процесами і дедлайнами у команді? Чи то тільки мені пощастило так) Бо може то і є той самих «канадський досвід»?)
-
Гайз, а такой вопрос, клиент мне оплачивает на payoneer в usd, как лучше/дешевле/удобнее обналичить в Канаде? Не могу разобраться сколько в банкомате берут зм транзакцию. Или может другие варианты есть
-
Або +18-20% податку одразу з кишені
-
Ага, за умов що ростуть) ну і треба ще влаштуватися в контору стоки якої мають добру ринкову вартість. Тут може як повезти, так і ні
-
Ну і це взагалі такий ассет який потребує головняка, його треба мейнтейнити. Сток лежить собі і все
-
Блін тут би нерухомість для початку собі купити))