(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Нащо так жити?
-
ты не понимаешь, это другое (с)
-
Ні, наступний це хейтити себе )
-
Насправді, більшість самі все кажуть хвилин за 5. Навіть те, що їх не питали. Від участі у Freedom convoy до 'в мене освіта є, в сестер немає, і в жінки не буде'.
-
Почему то напомнило фильм про принудительное лечение гомосексуализма...
-
Ну индусов так хейтят украинцы как будто мы прям сильно лучше)
-
Але мабуть з наймом трохи важче, бо більшість таких питань вже теж неможна задавати, то приватне
-
Кредитна історія та джоб офер?
-
Возможно до такой степени, чтоб keep your mouth shut. Есть ооочень мощные тренинги с выездом и изоляцией, была на парочке, люди плачут в конце, здоровенные дядьки
-
Можна простіше - задати пару питань, і зразу видно, чи здавати цій людині квартиру/наймати тощо. Безвідносно до раси.
-
А это кстати невозможно вообще ( избавиться от prejudice) полностью
-
Чтобы было проще, можно представить, что вы в Канаде и пишете это в рабочем чате👻 стало стрёмно? Не пишите!
-
Цікавий факт згадав, якось у поляка в одному магазині купував продукти, і він каже мені а може знаєш когось хто хотів би попрацювати тут (він був власником тої будки), але каже Українців треба, бо поляки шось взагалі ніякі приходять, або наркомани або працювати не хочуть або інші речі)
-
Своїх теж неможна. Інакше буде як зараз в Україні, патріоти та колаборанти перемішані
-
Люди простое вроде правило… не тащить в айти чат свой prejudice
-
наступний левел - не хейтити нікого
-
Так своїх завжди можна хейтити, чужих нізя
-
Да!
-
У админа я сегодня их рук выскользнула как карась , бан не дал, у него незакрытый гештальт , он хочет доудить😁
-
сюди б распопова, бо я не вмію в поганого поліцейського, а чутно він тут треба, бо деякі не розуміють інакше
23 Jan 2023, 01:02
93948/642651
about an hour ago