(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Люди простое вроде правило… не тащить в айти чат свой prejudice
-
наступний левел - не хейтити нікого
-
Так своїх завжди можна хейтити, чужих нізя
-
Да!
-
У админа я сегодня их рук выскользнула как карась , бан не дал, у него незакрытый гештальт , он хочет доудить😁
-
сюди б распопова, бо я не вмію в поганого поліцейського, а чутно він тут треба, бо деякі не розуміють інакше
-
Администрация хочет сохранить бизнес можно осуждать но не читать технические статьи не вижу смысла
-
Да, конечно. “Этот код не работает” и “индусский код” это же разные вещи. Так и тут.
-
це маніпуляція фактами
-
Витя убери мою ссылку на них😝 капец😝
-
Чую буде жосткий страч який тільки стартанув
-
до людей нема хейту, є велике питання до ресурсу і адміністрації, і відповідно тільки тоді до людей які продовжують ним користуватись
-
Хороші руські існують, і навіть живі. От тільки вони самі ховаються від влади і допомогають, а не ниють що турвізу в Європу перестали давати чи що українці їх захейтили.
-
Индусы пишут говно код)
-
Админ чата назвал меня из-за констатации факта статистики департаментом Германии — расистом, я считаю меня дискредитировали и оклеветали в этом чате
-
хабр росповсюджує пропаганду, так краще?
-
Так статьи пишут люди и статьи там есть качественные технические за что хейт этих людей ?
-
На основании того что они российские? Ну имхо - нет.
-
Я думаю що більшість що тут є напряму хейтити людей не буде, але тут суто між собою у чатіку хейтить, бо така у нас є культура. А таку штуку робити у штатах чи в Канаді, це треба бути з повністю відстреленою головою, це 100 процентів вилітаєш і з роботи і взагалі з соціума
-
Ура ура срач
23 Jan 2023, 01:02
93962/642651
about an hour ago