(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Сирийцы могут покинуть Сирию легально если это единственный сын в семье. Ибо это равно кормилец. Потому женщины остаются, а сыновья / братья выезжают.
-
Я напевно маю дуже товсту шкіру і хейту не бачу. А може просто везло
-
Я думаю що якби тут не приймали міри, то французська б зникла за максимум два покоління
-
У вас что нет хобби?
-
Слушай, ну совершенно ненужно любить других для того чтобы любить себя. Типа эгоистов в Канаде нет, как и расистов.
-
Так, тому я прокачую Але ще жодного разу не вийшло сканати за франкомовну, якщо діалог більше 10 фраз
-
Камон) нормальні чуваки Є чудовий лайфхак життя у Квебеці: усі розмови починаєш французською, якою б кривою вона не була. Оскільки це канадці, вони дуже ввічливі, і думають «о боже, воно тупеньке, треба допомогти», і переходять на англійську. Це трохи образливо звісно, але працює
-
Just to summarize on racism: усі натяки, навіть просто «гляньте статистику», чи фрази «українці» чи «сирійці», чи «імігранти» - є в тій чи іншій формі дискримінація, і це просто низько. Будьте людьми до всіх, любіть себе і інших так само як себе. Бо якщо ви не любите інших значить не любите себе, значить вас просто жаль, і сприймати серйозно в Канаді не будуть. Будуть думати, що вам треба допомога. Вас ізолюють в суспільстві і це буде суворе покарання. Важче те, що ви нічого одразу не зрозумієте, коли їхатимете додому в Україну. А потім як зрозумієте, але буде вже пізно.
-
У меня масса идей чем заниматься но нет столько денег (
-
Ця справа стосується переважно перекладу судових документів, не розкатуйте губу :) Але як то кажуть головне почати
-
Так а деньги были ? )