(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Just to summarize on racism: усі натяки, навіть просто «гляньте статистику», чи фрази «українці» чи «сирійці», чи «імігранти» - є в тій чи іншій формі дискримінація, і це просто низько. Будьте людьми до всіх, любіть себе і інших так само як себе. Бо якщо ви не любите інших значить не любите себе, значить вас просто жаль, і сприймати серйозно в Канаді не будуть. Будуть думати, що вам треба допомога. Вас ізолюють в суспільстві і це буде суворе покарання. Важче те, що ви нічого одразу не зрозумієте, коли їхатимете додому в Україну. А потім як зрозумієте, але буде вже пізно.
-
У меня масса идей чем заниматься но нет столько денег (
-
Ця справа стосується переважно перекладу судових документів, не розкатуйте губу :) Але як то кажуть головне почати
-
Так а деньги были ? )
-
Та и вообще мы идём работать ради денег если деньги есть то зачем работать? Если кучу интересных вещей чем можно заниматься 🤷♂
-
Того шо «за» можна не писати)
-
Я з цим я згідний, але я ж задав питання чи має сенс карєра без бабла?, тому якраз ці речі плотно звязані одне з іншим, можна умовно робити карєру на ЗАЗ і випускати там ланоси, і бути начальником відділу, і це для тебе карєра, бо вот який ти там шлях пройшов від збиральника зварювальника до СЕО, тільки толку з того якщо зарплата буде низькою?. І можна десь на мерсі бути СЕО де тобі платять бабок по серйозному тут і карєра якраз звязана і гроші, власне тому говорити що карєра != грошам це не зовсім тру
-