(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
и там же рядом квартира, те окна что были на сторону кодака тоже 90% или вылетели, или открылись
-
Ні, звичайний стрес
-
Пінічна атака.
-
вроде без травм обошлось
-
у них повылетали окна
-
когда бабахнуло
-
у меня там рядом малая сестра с подругой сидела в кафешке
-
охип не всегда обязательный, часто могут закрыть глаза на то что пока что его нет
-
Але мене так порубало сьогодні що я не хочу нікуди і готова здавати білети😆
-
Забрати в сенсі довезти до оттави
-
интересно, секонд фастест гроуинг риджн www.linkedin.com/posts/seanmeister_novascotia-populationgrowth-herewegrowagain-activity-7019282847853084672-Zgjr?utm_source=share&utm_medium=member_desktop
-
Ну хз. Мене вже хочуть з Монреалю забирати двоє людей, ще одна нарішала безкоштовний готель на два тижні.
-
От я теж так думав про Калгарі, але не дуже хтось спішить допомагати, навіть порадою.
-
Ну в Монреалі в мене нікого нема, а в Оттаві хоч коллеги і буде до кого звернутися в разі чого
-
Ми теж прилетіли до Монреалю, але планували до Оттави. Побули в Монреалі два тижні і якось не зайшло, але і в Оттаву передумали, полетіли в Калгарі, ближче до дітей. Але норм було і без французької. Хіба при пошуку роботи вимагали частенько.
-
Та я не парлє, тому Оттава)) Дякую❤️
-
Зараз дам тобі рецепт в лічку
-
Удачі! Тільки не залишся в Монреалі випадково 😂
-
Коржі не впитали вологу з крему та не дуже ломалося виделкою коли їси. Хоча стояв півтори доби, а щось не то пішло. Наступного разу треба щось мінять
-
14 лютого прилітаю в Монреаль😱
23 Jan 2023, 01:02
9418/634623
3 minutes ago