(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
А кто знает? Для простоты будем думать, что в течении +-1 года в худшем случае активная фаза закончится.
-
вот это хороший вопрос для опросника!
-
Ти думаєш треба опитування про це теж?
-
А когда война закончится?
-
Мені інколи також складно знайти цю межу, де расизм, а де нормальне ставлення до жахливого явища. Наприклад, ці дитячі шлюби чи каліцтво статевих органів в мусульманських країнах (на щастя не всіх). Потім приїжджаєш в мультикультурну країну типу Канади і не знаєш, чи підтримують твої сусіди щось подібне, чи вони 'хороші мусульмани'. Це заважає спілкуванню.
-
@kefe87 прохання нести в чат щось корисне, бо ваші останні 15+ повідомлень - повні хейту, незрозуміло чого, наче вам персонально насолили. В будь-якому випадку, це не для цього чату.
-
Це велике питання. Бо воюють здебільшого росіяни, не рускіє
-
Ну це швидше націоналізм, а не расизм, який описував як раз перший націоналіст Микола мМхновський в самостійна Україна, немає хороших націй на тій території, нації яких воюють на твоїй землі століттями, фізично і інформаційно і хочуть винищення твого народу
-
культурні відмінності та расистські висловлювання - це різне. Відчувати цю межу критично важливо для життя в мультикультурному середовищі.
-
гендер != полу, потому гендер это не стать
-
Що таке гендер? Є чудове українське слово стать
-
Сказать конечно можно, и тебя даже не посадят. Просто с тобой не будут хотеть вести дела
-
також ваші дити навчатимуться в школі, де їх будуть вчити толерантності до всіх рас, всіх гендерів, віросповідань, сексуальної орієнтації. Так, ваші діти знатимуть що таке гендер і сексуальна орієнтація. Це також до уваги приміть пліз
-
Есть у нас такая страна под боком
-
А это уже фашизм называется. Когда человек не может сказать что думает
-
Получил ещё на wp
-
ну по телефону то ваши сидят
-
Плата за океан
-
Он расист да??
-
Окей, я учился в Германии на мастера, и у нас была группа с разных стран с 2 девочками из Индии. И лектор приводил примеры то что я и говорил что индусы никогда не скажут прямо а немцы наоборот
23 Jan 2023, 01:02
94609/646044
about 4 hours ago