(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Надо бы дать ему почитать ваши комменты
-
Я про це ж, що люди люди різні і є всюди свої моменти особливо з ментальністю, але люди різні
-
Да. Потому что украинец имеет паспорт Украины и если он мне загадит все вероятность найти его легче чем африканца в Уганде
-
Помічала в інеті, що сирійці до нас більш прихильніші, бо теж постраждали від рф і доволі нас підтримують. В індії ж сильна рос пропаганда, нажаль
-
Кому хочет - тому сдаёт, кому не хочет - тому не сдаёт))
-
И тут читайте ещё
-
Я живу сейчас с сирийцем - отличный парень
-
kekw, ану признавайтесь у кого тут есть тд кредитка?
-
Вы издеваетесь? «Я сдавал бы только украинцам и полякам, а не индусам или чёрным, это нормально»
-
Мені доречі якщо пробивали вічно 2 рази піцу або шось з пива то тільки індуси , а вот сирійці коли жив в їхньому районі наооборот завжди пропонували допомогу і питались чи я не голодний, чи в мене все добре, хоча я ну вроді би і не виглядав як бомж, хоча до сирійців часто теж було неоднозначне відношення
-
Индусы - выходцы из Индии, коренные народы это коренные народы.
-
Может, начнёте отличать тогда индусов от индийцев? For a start
-
Где тут расизм?
-
Они любят Путина и у них своя этика общения это нормально
-
Где тут страх. Я общаюсь с индусами 10 лет
-
Те, що у людей з різних общин є певні особливості в поведінці через менталітет це просто факт, а не расизм. Всі це між собою обговорюють та категоризують, шо тут, шо в канаді, шо в єс. Просто не на публіку.
-
Це називається полайт, але особисто мені зручніше коли мені кажуть прямо, але то не всі люди так люблять.
-
В таком случае почитайте ещё и потом свои комменты снова прочитайте
-
Расизм це страх, всі оті прояви це є прояви страху
-
С какой стати? Канада свободная страна
23 Jan 2023, 01:02
94681/646044
about 4 hours ago