(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
http://shorturl.at/fjlq1
-
Так, про такі кейси я теж чула. У чоловіка була відмова у Штати, може тому довго.
-
Нет)
-
~30% добирається: 70к з 200к апрувлених вже у Канаді: Applications approved 194,820 Arrived in Canada by air 60,544 Arrived in Canada by land 11,344 www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/key-figures.html
-
Будете вклеювати? Ми відправили запит на foil-less.
-
Не закінчаться. Більшість отримує візи, щоб було, і нікуди не летить.
-
Для статистики - чоловік здавав біометрію у Львові 25 липня. Сьогодні прийшов запит на паспорт - тобто зайняло 3 тижні.
-
спасибо, как раз ехать на след неделе. было интересно про патрули))
-
власний досвід: здав у п'ятницю біометрію у Львові, без пригод. Блокпостів нема, біля входу та на вокзалі воєнком не чатує. Записувався з дружиною вдвох ще у липні на серпень. Живої черги нема, тільки по запису. З собою брали загранпаспорт, роздруковані запрошення від IRCC на здачу біометрії(Biometric Instruction Letter) та запрошення від самого VAC (Appointment Confirmation) в VAC працює лише одне віконце, там затуркана дівчина сканує паспорт, зчитує відбитки пальців обох рук, та робить фотку. На все про все - п'ять хвилин максимум. Обмеження системи - аренда VFS.Global офісу в центрі, там обмаль місця, реально розміром з маленьке відділення банку з однією касою. Тому така опа с онлайн-чергою.
-
У всех людей разная ситуация кто-то решает ехать с голой жопой и у таких тоже есть шансы и это их выбор и не факт что в их ситуации это плохой выбор
-
Я устал повторять что ты мне приписываешь то чего я не говорил трактуя все по своему