(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
А какая разница?
-
Неа не знают, ельдорадо)
-
Ну и фаанг типо не изи сценарий
-
Так голівуд весь обісцяний, купа фріків та продаванів
-
Coinbase
-
Тут мелькало, що 100-130 сіньйор девелопер емплої, 150-170 сіньйор контрактори. Плюс поправка на місто(в Торонто і Ванкувері мають бути більші рейти). Для емплої нормальний роботодавець зазвичай пропонує як мінімум rrsp matching і страховку. Будучи в Україні думав, шо бонуси-то фігня. Тут швидко змінив свою думку. П. С. То рейти звичайних компаній. фаанг, відомі стартапи і т. д. платять більше.
-
То что мне рассказывали и меня заинтересовало это было не про коопы (в которые сложно попасть и мы даже не рассчитывали). Речь была про обычные апартаменты, которые как будто можно найти, если следить что освобождается в апартмент билдингах, но не онлайн. Мне было удивительно это слышать, но люди вроде не склонные к вранью, поэтому удивился и решил поспрашивать ещё.
-
Таке питання, може хто підкаже, учора приїхав в Канаду і виграв в лотерею на здачу ковід тесту, сьогодні зробив його и тепер треба залишити його кур'єру і хз як це зробити. Знімаю airbnb, при вході в білдінг є тамбур, перші двері відкриті, далі в тамбурі треба через екран дзвонити я так розумію щоб лєндлорд відчинив наступні двері у хол, це ок якщо залишити посилку в тамбурі на підлозі? Тобто вона буде за першими не зачиненими дверима
-
Ну, в такому випадку і без грошей - можна бейзмент. Якшо таки ІТ і не Торонто чи British Columbia - то цілком можна і таунхаус. Або відїхати на +50 км від міста і там зняти. :) Мій друг платить майже стільки ж за бейсмент в хорошому районі Ванкувера, скільки я за таунхаус в хорошому районі Монреаля :)
-
Технологии есть, но наверное такой дом не оформить официально. Он не будет соответствовать сотням регламентов и правил. Даже если на практике будет совершено пригоден к жизни.