Ті, про яких я пишу, не схлопнуться)) а так взагалі ж всюди видалено й роботодавцям не є важливо, де саме в ВС ви сидите. То що з Ванкувера найматися, що з Вернона🤷♀️
Ну ось бачте, це приклад того, що не треба відмовлятися, керуючись тільки статистикою. Або вже курити її правильно, по районах. Там псує статистику South Nanaimo хіба що
Ну, хочеться, щоб був більше, ніж один. Знаю історії, як людей на клосд ворк перміт звільняли, ше всі на доу читали історію, як фірма схлопнулася. Так що бажано мати більще, ніж один варіант :)
Мій друг відказався від ідеї переїхати туди з Ванкуверу в Нанаймо після аналізу. З його слів там одна з найгірших криміногенних ситуацій в BC. Але то з його слів, я сам не перевіряв
Тебе ж не достаточное количество надо, а один работодатель. Да, там есть хорошие работодатели, меньше, но будут ценить, если к ним туда поехать жить. Плюс удалённо можно
Inner BC. Камлупс, Вернон. Секції й hospitals всюди є. А нанаймо чим не влаштував? На острові ще міста є, де є життя, але працювати, якщо ви не Вікторії, скоріш будете віддалено, а в Вікторії гавернмент
Крім Нанаймо шось не бачив нормальних цін... Ні довкола Ванкувера, ні Вікторія, ні Келовна...
Може ви порадите, де ще в BC є ІТ і інфраструктура нормальна(садки, школи, майданчики, поліклініки, секції і т.д.)?