(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Мир нас не интересует вообще никак. Туда входят всякие РФ и Китай
-
Ну месседжи про то что без машины можно жить - тоже надоели. Все же понимают что можно жить и без машины, и даже без ножек. Но с машиной(и с ножками) жить удобнее.
-
Поняв, ну те що в штатах 3 по кількості генерації електрики є вугіль нічого не каже то ок. Хоча ц на першому місці газ, та другий атом. Якщо брати по планеті то переважаюча більшість буде вугіль, газ або ж мазут на дрібних станціях та атомні великі. Але навіть якщо відкинути такий фактор як електростанції, то батареї електротачок ще не навчились переробляти, що я й вище писав. Ну й знову ж таки додамо фактор що машинки євро 5 та євро 6 нейтралізують більше 85 відсотків вихлопів.
-
Можно, но зачем?
-
> Та й взагалом електро тачки не настільки екологічні як нам подають, електрику тоже треба робити, а більшість електростанцій на вуглі, мазуті і тп. Большинство электростанций не на угле и мазуте. И практически все электростанции по ecological impact per Wh лучше чем ДВС.
-
Это я знаю. Он потому постоянно и причитает что денег нет. Мы то знаем как там в гугле платят
-
Тогда к чему он тут?