(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Привіт) Працюю в TD bank, можу порекомендувати когось по рефералу на Senior Java Engineer. Requirements: Java, 6-10 years of experience; Being proactive and a good communicator is a must. Наймає мій менеджер, тому залюбки порекомендую українця, після preliminary 10 min check зі мною🤞
-
Порекомендуєте будь-ласка part-time English courses in Toronto? Upper/Advanced - дуже хочу знайти нормальні курси ввечері, in-person Toronto downtown бажано. В UoT є класні Business English, але вони під час роботи. Після upper складно самостійно підвищувати, а курси для такого рівня це рідкість
-
Guys, порекомендуєте будь-ласка part-time English courses in Toronto? Upper/Advanced - дуже хочу знайти нормальні курси ввечері, in-person Toronto downtown бажано. В UoT є класні Business English, але вони під час роботи. Після upper складно самостійно підвищувати, а курси для такого рівня це рідкість🫠
-
Але ж їх можно буде перездати на місцеві
-
Ні, місцева адреса треьа
-
Плохо, мы в Квебеке🙃 А может ты в курсе, легально ли приехать в какой-то город Манитобы, обменять права и уехать опять в Квебек?