(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Вроде они все подплывают к водопаду. Мы не особо были мокрые. Возьмите просто сменную одежду. У меня из мокрого были только штаны чуть.
-
Парковок там 100500, в зоні парку, ми ставили +- в 500м від водоспадів, вільних слотів сотня була ще точно, 10 дол вийшло за добу, до прикладу, ті паркінги, які прям біля водоспаду були шось 10-15 дол за півгодини.. На оглядовому майданчику не були. На круїз той - як вже писав вище. Може, якщо їхати в сам високий сезон-сезон ( липень-серпень), ситуація інша була б, ми були в травні.
-
Ну проблему TD решил быстро. Но провисел полчаса чтобы поговорить с оператором.
-
Дзвонив до них взнати за авто страховку. Памятаю, шо стільки висів на трубці просто шоб спитати, шо запропонують, шо поняв, шо ліпше не звязуватися з ними
-
На гос вихідний попав, не пощастило(
-
Я был в walk-in, они уже закрывались. Прописали мне антибиотики и сказали прийти не раньше вторника
-
Потім в сторону Niagara on the lake можна поїхати там по дорозі ботанічний сад і наче як оранжерея з метеликами, але вони до 17:00 наче, ми не встигли, в самом місті нам теж впринципі сподобалось але хз що там робити, ми пройшлись повечеряли і поїхали додому
-
О може порадите кафе/ресторани з адекватними цінами і нормальною їжею для дітей? В ідеалі шось типу кафе в Ікеї чи нашої пузатої хати(розмріявся :) )?
-
не Ніагара, але можна по дорозі туди чи назад заїхати, смачно і ціни адекватні Barrel House Korchma, 2385 Lake Shore Blvd W, Etobicoke, ON M8V 1B7
-
Нажаль не знаю, зайшли в перший зустрічний заклад, піца дрянь а бургер мені сподобався Bistro Six One maps.app.goo.gl/AWGjLCHyR363cnuH8
-
Потрібно було давно йти, сам винен
-
Супер, мені підійде на всьому проміжку від Ошави до Ніагари
-
news.ontario.ca/en/release/1003072/ontario-expands-go-train-service-to-niagara
-
Они не предлагали такого. У меня вообще такого номера в приложении нет.
-
А чого зворотній дзвінок не замовив? Наступного разу дзвони з апки, вони тоді одразу оператора дають
-
слухай напиши потім як пройшло, я роздумую з двома своїми махнути, але мені здається їм поки не так щоб дуже цікаво таке було
-
Мне предлагали вот по такому звонить Call TD Loss Prevention Centre toll-free at 1-866-808-7090 for TD Access Cards and 1-888-347-3261 for TD Credit Cards.
-
Ни один из них не написан как TD Loss prevention.
-
В апці тикаєш подзвонити, воно само генерить номер з екстеншеном
-
Угу, відпишусь)
23 Jan 2023, 01:02
Post 242621 of 629813
3 minutes ago